Regulament General

Regulamentul forumului Cluj-Forum.ro

REGULAMENT GENERAL Cluj-Forum.ro

Ne dorim ca acest forum să fie un loc unde se pot purta discutii libere intre cetatenii acestui oras si nu numai, unde fiecare dintre noi poate afla informatii utile sau le poate impartasi cu altii. Dar in acelasi timp ne dorim ca forumul Cluj-Forum.ro sa fie un mediu placut si prietenos, constructiv. Tocmai de aceea este foarte important ca fiecare dintre noi sa respecte niste reguli simple, doar in felul asta vom reusi sa formam cu adevarat o comunitate!

Ce NU este permis:

1. Jignirea, atacul la persoana, folosirea de cuvinte obscene, amenintatoare, abuzive sau indecente. De fapt, nu este permis comportamentul neadecvat de orice fel, sau comportamentul ofensator.

2. Postarea de informatii cu incalcarea dreptului de autor si a drepturilor conexe prevazute de Legea 8/1996, precum si a oricaror alte drepturi ale tertilor. Toate drepturile de Copyright apartin autorilor acestor poze si ei sunt singurii care au dreptul sa le foloseasca. Cluj-Forum.ro nu isi asuma raspunderea pentru postarea pozelor pentru care utilizatorul nu are drepturi de copyright, intreaga raspundere fiind a utilizatorului care a folosit aceste poze.

3. Reclama mascata pe forum este de asemenea nepermisa si va fi sanctionata ca atare. Cluj-Forum.ro se doreste a fi un loc de discutii despre diferite subiecte din Cluj si imprejurimi, si in nici un caz nu doreste sa promoveze anumite firme sau afaceri.

4. Postarea datelor cu caracter personal (CNP, numar de telefon, cont IBAN sau orice alta data care ar trebui sa nu fie publica). Pentru aceste date puteti folosi cu incredere sistemul de mesagerie privata.

5. Posturile care nu aduc valoare adaugata de genul Cool sa lol, posturi care nu spun nimic, doar mai adauga un post in subiectul respectiv.

Recomandari:

1. Sa respecte toate interdictiile de mai sus, deoarece in caz contrar risca sa fie sanctionati de catre moderatorii acestui forum.

2. Sa caute optiunile prin care isi pot imbunatati experienta aici si uneltele pe care le pot folosi in acest sens.

3. Sa respecte deciziile moderatorilor.

4. Sa incerce sa scrie cat mai clar si sa se exprime corect din punct de vedere gramatical, pentru ca ceilalti utilizatori sa inteleaga cu usurinta ce vrea sa spuna.

5. Sa foloseasca butonul ”Report” de fiecare data cand observa ca alt utilizator nu respecta regulamentul.

Sistem de compensare Cluj-Forum.ro

Cluj-Forum.ro doreste sa incurajeze activitatea pe forum si vine cu un sistem de compensare prin care utilizatorilor care au activitate, aceasta le este recompensata prin setarea unor permisiuni suplimentare pe site, in functie de pragurile din imaginea de mai jos:

Sistem de compensare

Sistem de compensare

Deci daca doresti sa faci parte din aceasta comunitate si sa urci pe aceasta ”scara”, tot ce trebuie sa faci este sa ai activitate pe site, activitate de calitate cu postari utile pentru ceilalti utilizatori, iar Cluj-Forum.ro te va recompensa!
Published:
Iun 26, 2015
Page Views:
3,344

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.