13 CU ATITUDINE

Discuție în 'Altele' deschisă de Cudyu, Sep 11, 2015.

 1. Cudyu

  Cudyu Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iul 6, 2015
  Mesaje:
  105
  Like-uri primite:
  10
  Clujul surprinde din ce in ce mai mult cand vine vorba de implicarea sociala a intreprinderilor in cauze speciale si acte de caritate. Astfel, Ramona Mindru, proprietara unui salon de cosmetica din Cluj, a hotarat sa demonstreze intregii comunitati ca numarul 13 nu aduce doar ghinion. Aceasta a hotarat sa puna pe picioare campania 13 CU ATITUDINE, asa incat, in fiecari zi de 13 a lunii, sumele ce se strang la salonul pe care il patroneaza pleaca spre sustinerea diverselor cauze. Din 2014, in fiecare zi de 13, angajatii acestui salon vin voluntar la munca, lucreaza cu toata insufletirea si sumele se strang intr-o urna speciala, urmand sa ajunga la copiii nevoiasi, la persoanele bolnave si la alti oameni aflati in situatii deosebite.

  poza 1.jpg

  Pana in momentul de fata, salonul Catwalk a ajutat la achizitionarea medicamentelor pentru copiii bolnavi de cancer, a cumparat o targa de salvare pentru Crucea Rosie si o masina de scris speciala pentru liceul de nevazatori, a donat bani pentru diferite asociatii si a ajutat un copil cu autism, platindu-i suma integrala pentru terapie.

  O foarte interesanta chestiune este faptul ca serviciul cosmetic efectual in ziua de 13 nu este taxat si fiecare ofera cat doreste pentru el. Unii ofera mai putin, altii mai mult, insa la final de zi suma poate depasi si 7000 de lei. Ziua de 13 inseamna mai mult decat hairstyling, ziua de 13 inseamna mailuri, telefoane, contracte si promovare. Astfel, Ramona isi doneaza si o parte din timp pentru acele cauze nobile, nu doar bani.

  Din martie 2014, de cand figureaza campania 13 CU ATITUDINE, Ramona a donat peste 15 mii de euro pentru sustinerea diverselor cauze, oferind zambete si dragoste tuturor celor aflati la nevoie. Implicarea sociala nu are ca scop final cresterea notorietatii salonului, deoarece acesta este deja destul de cunoscut. Ramona se bucura ca poate fi alaturi de oamenii aflati la nevoie si este mai mult decat entuziasmata dupa fiecare zi de 13, atunci cand isi anunta cu drag colegii si clientii ce s-a intamplat cu banii si in ce fel au contribuit ei la sustinerea acestei cauze.

  poza 2.jpg

  Drumul banilor este atent urmarit, asa incat fiecare clujean care a calcat pragurile Catwalk in ziua de 13 stie cu precizie unde au ajuns banutii lasati de el in urna. In acest mod comunitatea pastreaza aproape toate aspectele importante si se bucura impreuna de clipe de neuitat, dand dovada de omenie si de respect fata de oamenii aflati in dificultate. In acest fel Clujul ofera un alt sens banilor si o alta sansa unor suflete aflate la ananghie. Bravo Ramona, bravo Cluj!
   
  Last edited by a moderator: Sep 11, 2015

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.