Actiuni de salvare la munte. Vezi despre ce este vorba!

Discuție în 'Locale' deschisă de xEduard18, Aug 13, 2018.

 1. xEduard18

  xEduard18 Primar Cluj-Forum.ro

  Data înregistrării:
  Iun 9, 2018
  Mesaje:
  26
  Like-uri primite:
  1
  Un exercitiu de cautare, salvare si recuperare aero in zona montana a judetului este derulat de Salvamont-Salvaspeo Cluj, Unitatea Speciala de Avitatie si Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta Cluj.

  [​IMG]

  Elicopterul aflat in dotarea Unitatii Speciale de Aviatie a fost folosit ca mijloc principal. Angajatii celor trei structuri cu atributii in domeniul salvarii de viati omenesti se afla in mijlocul exercitiilor de scoatere a salvatorului si victimei din zona Cheilor Turenilor.


  O alta actiune care a avut rezultate foarte bune a avut loc ieri. S-a efectuat o recunoastere din aer a zonei Muntilor Trascau si Gilau, toti participantii fiind implicati direct in procedurile de extractie.


  De asemenea, alte tehnici de extractie a accidentatului se vor efectua in urmatoarele zile, continuandu-se concomitent cu actiunea de recunoastere si a altor zone de munte din judetul Cluj.
   

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.