Affidea achizitioneaza 4 noi centre medicale in Romania

Discuție în 'Economie' deschisă de Cudyu, Sep 15, 2015.

?
 1. Da, desigur

 2. Nu stiu

 3. Nu, in nicun caz

Poți vedea rezultatele doar după votezi.
 1. Cudyu

  Cudyu Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iul 6, 2015
  Mesaje:
  105
  Like-uri primite:
  10
  Piata romaneasca se pregateste de una dintre cele mai importante achizitii din sfera medicala. Affidea doreste sa ofere o sansa in plus pacientilor bolnavi de cancer, asa incat achizitioneaza inca 4 centre de diagnostic imagistic, inclusiv Centrul Phoenix din Cluj Napoca.

  Centrele Phoenix sunt specializate in servicii medicale de diagnostic imagistic prin Rezonanta Magnetica si Tomografie Computerizata, fiind recunoscute pentru calitatea serviciilor medicale oferite, dar si pentru profesionalismul echipelor medicale. In toata Romania cele 4 centre Phoenix se bucura sa adaposteasca peste 17 mii de pacienti pe an.

  poza 1 ..jpg

  Odata cu achizitia lor de catre Grupul Affidea, aceste centre vor plusa la nivel de calitate a serviciilor si vor pune la dispozitie mai multi profesionisti care sa lucreze impreuna in solutionarea problemelor intalnite de pacienti. Grupul Affidea este cel mai mare furnizor de servicii medicale de inalta calitate, in privinta diagnosticului imagistic, a medicinei nucleare si al tratamentului pentru cancer, din Europa.

  Achizitionarea centrelor Phoenix din Cluj, Piatra Neamt, Deva si Medias va propulsa Affidea Romania spre realizarea unui obiectiv propus, de a fi prezenti in fiecare regiune a Romaniei prin cele 18 puncte terminale. Radu Gorza, CEO Affidea Romania, a declarat ca aceasta miscare de expansiune nu se opreste aici, Affidea dorind sa mai achizitioneze inca un centru pana la finalul acestui an.

  Centrele Phoenix vor continua sa functioneze sub acelasi nume, urmand ca mai apoi sa se afilieze grupului mama. Affidea este afiliata Houston Methodist Hospital, cel mai prestigios centru de tratament al cancerului din Statele Unite ale Americii, fapt ce ii permite schimbul permanent de bune practici, la nivel global, in domeniul oncologiei si dezvoltarea de noi investitii in cadrul acestei nise medicale. Astfel, Affidea este prezenta de 13 ani pe piata romaneasca si inca de atunci reuseste sa ofere pacientilor servicii medicale de diagnostic imagistic, identificand patologii multiple si complexe in neurologie, cardiologie, ortopedie, endocrinologie, urologie, oncologie, medicina interna, ORL, gastroenterologie, pneumologie, dar si servicii de medicina nucleara si PET/CT. Prin faptul ca adreseaza patologia oncologica si contribuie la diagnosticul in faza incipienta al acestei afectiuni, ofera o sansa reala pacientilor bolnavi de cancer.

  poza 2 ..jpg

  Investitiile nu s-au sfiit niciodata sa apara in cadrul Affidea. De la inceputul anului si pana in prezent, evolutia Affidea Romania a fost marcata de cateva etape esentiale: procesul de rebranding din luna iunie, deschiderea centrului de imagistica Affidea Floreasca, achizitia Sanmed, cel mai important furnizor de servicii medicale din zona Olteniei, si prezenta achizitie a celor 4 centre de diagnostic Phoenix.

  Odata cu aceasta noua achizitie, Grupul Affidea isi mareste prezenta pe piata serviciilor medicale din Romania, ajungand la un numar de 18 centre: Bucuresti Fundeni, Bucuresti Floreasca, Constanta, Medgidia, Mangalia, Focsani, Iasi Imagistica, Iasi Policlinica, Centrul medical Sanmed Ramnicu Valcea, Centrul de diagnostic imagistic Sanmed Ramnicu Valcea, Centrul de diagnostic imagistic Sanmed Slatina, Cluj, Arad, Petrosani, Phoenix Piatra Neamt, Phoenix Cluj Napoca, Phoenix Deva si Phoenix Medias.

  Investitiile acestei companii sunt insa de o anvergura mult mai mare, Affidea Romania facand parte din Grupul Affidea, cel mai mare furnizor de servicii medicale de diagnostic imagistic, medicina nucleara si tratament al cancerului din Europa. Astazi, Grupul Affidea opereaza in 14 tari: Polonia, Ungaria, Romania, Bosnia si Hertegovina, Croatia, Grecia, Italia, Turcia, Republica Ceha, Portugalia, Irlanda, Bulgaria, Elvetia si Lituania, furnizand servicii medicale de cea mai inalta calitate prin prisma celor peste 160 de centre medicale de diagnostic imagistic. De asemenea, laboratoarele de analize medicale si centrele proprii de tratament al cancerului sunt in plina dezvoltare, plasand Affidea pe una dintre cele mai inalte pozitii in ceea ce priveste tehnica medicala pusa la dispozitie pentru solutionarea problemelor oncologice.

  poza 3.jpg

  Este mai mult decat indestulator faptul ca o asemenea companie se dezvolta pe piata medicala din Romania, oferind pacientilor cele mai calitative servicii medicale si cele mai moderne conditii de trai, atunci cand se afla in centrele medicale Affidea. Nu putem decat sa ne bucuram ca medicina face pasi repezi inainte si se dezvolta atat de armonios, crescand inimaginabil sansele de supravietuire in cazul unor probleme medicale grave si sporind sansele de vindecare ale bolnavilor prin tratamente de ultima generatie.
   

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.