Andreea Esca se declară fascinată de Cluj - "a lăsat în urmă Bucureștiul din multe puncte de vedere"

Discuție în 'Altele' deschisă de Cudyu, Aug 5, 2018.

?
 1. Da

  0 vot(uri)
  0.0%
 2. Nu

  0 vot(uri)
  0.0%
 1. Cudyu

  Cudyu Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iul 6, 2015
  Mesaje:
  111
  Like-uri primite:
  10
  Prezentatoarea TV a fost prezentă în Cluj în acceste zile, cu ocazia participării la festivalul UNTOLD (primele impresii de la UNTOLD le poți vedea aici). Aceasta a fost mai mult decât încântată de oraș. A călătorit câteva zile în toate locațiile ce le are de oferit Cluj-Napoca.

  Cea mai impresionată a fost de Parcul Central. "Sunt aici de la începutul săptămânii şi am văzut cum în Parcul Central s-a construit un “oraş” în două zile şi jumătate. "

  Aceasta declara că "În Parc, toată lumea e prietenă cu toată lumea, oamenii sunt veseli şi relaxaţi, haioşi şi creativi, veniţi cu copii şi cu amici ca să stea în aer liber, să mănânce, să bea, să asculte muzică, să danseze, să-şi facă părul, să-şi pună tatuaje provizorii, să se pozeze şi să se împrietenească cu alţi oameni. "

  În plus, a fost foarte impresionată de faptul că în afara parcului, tot orașul este plin. Iar oamenii sunt veseli. Clujul are de câștigat, după părerea ei, din minunatele festivaluri pe care le realizează anual, făcând astfel hotelurile, restaurantele serviciile de transpsort să aducă plusuri uriașe.

  [​IMG]
  sursă foto: click.ro
   

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.