Architecture Conference&Expo (Cluj-Napoca)

Discuție în 'Altele' deschisă de LogOn, Sep 16, 2015.

Architecture Conference&Expo
Începe la: Oct 2, 2015 11:00 AM
Se termină la: Oct 2, 2015 08:00 PM
Localizare:
Liberty Technology Park
Str. Garii
Cluj-Napoca 400267

Au confirmat participarea: 0
Nu poți confirma participarea la acest eveniment aici...

This event has already begun, or has already passed; RSVP has been since closed.
 1. LogOn

  LogOn Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iun 9, 2015
  Mesaje:
  132
  Like-uri primite:
  4
  Architecture Conference&Expo, evenimentul unde inovatia se imbina cu traditionalul
  Architecture Conference&Expo , cel mai mare eveniment din Transilvania dedicat arhitectilor si specialistilor din domenii conexe, va aduce in 2 octombrie la Liberty Technology Park peste 250 de arhitecti si peste 20 de companii din domeniile conexe arhitecturii.

  Evenimentul ce sta sub semnatura Libero Events va incepe la ora 11:30 cu inregistrarea participantilor, urmand o serie de dezbateri si prezentari sustinute de speakerii invitati. In cadrul Architecture Conference&Expo, participantii vor vizita zona expozitionala, zona dedicata proiectelor arhitecturale din cadrul expozitiei Hall of Fame si vor participa la turul locatiei Liberty Technology Park.

  slidebg3.jpg

  Dezbateri si prezentari sustinute de speakeri de renume

  12 speakeri din tara si din strainatate si-au confirmat prezenta la eveniment. Arhitectii Bas ten Brinke (70F), Charles Phu (Office for Architectural Culture), Caroline Fernolend (Mihai Eminescu Trust), Iulia Stanciu (STARH), Niculae Grama (membru Pictogram), Miruna Pavoni (Pavoni Studio), Robert Farczadi (Project A), Alexandra Stoica (Das Engineering), Daniel Popa (Reynaers), Simion Stefan (Alukoenigstahl) si Alin Popescu (CENIT) vor sustine prezentari in cadrul evenimentului.

  Architecture Conference&Expo va include si dezbaterea pe tema Prezervarea Patrimoniului Arhitectural, Restaurari si Reconversii Inovatoare unde vor lua cuvantul arhitectii Serban Tiganas (Dico si Tiganas), Guttmann Szabolcs Istvan (OAR Transilvania) si Serban Sturdza (PRODID).

  Zona expozitionala - punctul de intalnire al arhitectilor cu specialistii din domeniile conexe

  Pe langa prezentari si dezbateri, arhitectii vor putea sa se intalneasca cu specialisti din peste 20 de companii din domeniile conexe arhitecturii precum: CENIT, Reynaers, Alukoenigstahl, Simacek, Brikston, Mehler Texnologies, Lindab, Creaton, Proelectric, COS, Knauf Insulation, Symmetrica, Knauf AMF, Semmelrock, Axelen, Stone System, White Design, LemnaTerr sau Reckli. In zona expozitionala dedicata partenerilor, arhitectilor le vor fi prezentate inovatiile din domeniu.

  Expozitia de proiecte Hall of Fame

  Arhitectii au posibilitatea de a-si promova in cadrul evenimentului proiectele arhitecturale in cadrul expozitiei de proiecte Hall of Fame. Expozitia are ca scop promovarea proiectelor arhitecturale. Termenul limita pentru inscrierea proiectelor este 24 septembrie, iar informatiile cu privire la regulament pot fi gasite pe site-ul evenimentului architectureconf.ro.

  Restaurari si reconversii - Turul Liberty Technology Park

  Deoarece tematica generala a evenimentului este legata de restaurari si reconversii, arhitectii sunt invitati sa ia parte la turul locatiei Liberty Technology Park, fosta fabrica Libertatea care a fost restaurata si reconvertita in spatiu de birouri. In cadrul evenimentului va fi inaugurat corpul D al cladirii.

  Intrare libera la eveniment pentru arhitecti

  La Architecture Conference&Expo, arhitectii beneficiaza de intrare gratuita cu inscriere in prealabil si in limita locurilor disponibile, iar biletul de intrare pentru ceilalalti participanti poate fi accesat pe site-ul evenimentul architectureconf.ro.

  Architecture Conference&Expo este organizat de Libero Events, agentia de evenimente si PR, B2B si B2C, sub semnatura careia au loc conferinte si workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture, Software Architecture Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Signal Connect, dar si targuri: Touristica.

  Persoana de contact:
  Madalina Hodorog
  Project Manager
  Libero Events
  Tel: 0741 401 399/0364 110 371
  Email: madalina@liberoevents.ro

  Sursa: punctul.ro
   

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.