Autobuze noi la CTP pentru Cluj-Napoca

Discuție în 'Administratie' deschisă de Cudyu, Aug 8, 2015.

?
 1. Da

 2. Nu stiu / Imi este indiferent

 3. Nu

Poți vedea rezultatele doar după votezi.
 1. Cudyu

  Cudyu Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iul 6, 2015
  Mesaje:
  105
  Like-uri primite:
  10
  O noua investitie acapareaza Clujul. 2 milioane de euro pleaca din buzunarul Companiei de Transport Public Cluj-Napoca si se indreapta spre dealer-ul auto Briari’s IND, reprezentant Iveco. Banii au fost folositi pentru achizitionarea a 10 autobuze marca Iveco – Urbanway. Noile autobuze au o capacitate de 91 de locuri, iar pasagerii se pot bucura de climatizare si sistem electronic vizual, dar si de dotari cu camere video. Pentru soferi si pentru echipa tehnica ce se ocupa de revizia acestor vehicule avantajul suprem este reprezentat de computerul de gestiune, diagnosticare si management al vehiculului, dispozitiv care asigura mentenanta vehiculului si actioneaza ca o mini cutie neagra pentru aceste autobuze.

  La inceputul acestui an, municipalitatea clujeana a mai pus in circulatie inca 40 de mijloace de transport in comun, cumparate cu impresionanta suma de aproximativ 11 milioane de euro. Aceste investitii insa nu se opresc aici. Pana la finalul anului 2016, Clujul planuieste sa mai achizitioneze inca zece astfel de autovehicule care vor servi la transportul persoanelor in minunatul oras transilvanean. Aceste autobuze vor fi achizitionate cu fonduri garantate de Guvernul Elvetiei, urmand ca reprezentantii Consiliului Local Clujul sa mai aloce o suma pentru achizitionarea altor 20 de vehicule. Iata ca Clujul arata din nou ce inseamna implicarea sociala si interesul manifestat spre nevoile oamenilor ce-i pasesc strazile. Clujenii vor putea sa se plimbe in voie in cele cateva zeci de vehicule moderne puse la dispozitia lor.

  Autobuzele achizitionate de la Briari’s IND au fost deja dotate cu aparatura necesara controlarii tichetelor de transport si se pregatesc sa isi incinga pneurile pe bulevardele principale si pe strazile laturalnice ale Clujului. Liviu Neag, directorul Companiei de Transport Public Cluj-Napoca, se declara foarte multumit de investitia facuta si considera ca aceasta investitie isi merita fiecare ban, deoarece autobuzele sunt dotate cu aparatura de ultima generatie, oferind conditii de confort, atat calatorilor clinic sanatosi, cat si celor cu dezabilitati, fiind amenajate locuri speciale pentru acestia. De asemenea, autobuzele scot un consum foarte bun, tinand cont de dotarile pe care le au.

  poza 1.jpg

  Mijloacele de transport vor face legatura intre zona industriala a Clujului, asa incat va puteti imbarca in unul din noile autobuze atunci cand alegeti sa frecventati liniile: 26,40, 41 si 50.

  Autobuzele sunt in cele mai bune conditii si beneficiaza de o garantie de 5 ani, oferind clujenilor o calatorie confortabila si o experienta noua in adevaratul sens al cuvantului. Noile bijuterii de 12 metri corespund tuturor normelor europene si romanesti din domeniu, sunt dotate cu rampa pentru urcat carucioare ale invalizilor si cu locuri speciale pentru acestea, actioneaza pe baza unor motoare de ultima generatie, nepoluante, cu norma de poluare EURO 6. De asemenea, usile sunt dotate cu protectie antistrivire si cu sistem de declansare si din interior si din exterior, oferind oportunitatea de a actiona eficient in caz de urgent. Climatizarea si afisajul LED se regasesc si ele in dotari. Lista avantajelor continua cu nenumarate beneficii, printre care: sistemul de numarare a calatorilor transportati, sistem modern de ticketing, calculator de gestiune si mentenanta, echipament pentru comunicare prin GPS, echipament pentru transmiterea online si prin wi-fi a datelor privitoare la exploatarea mijlocului de transport etc.

  Toate aceste avantaje vor face clar diferenta in ceea ce priveste calitatea sistemului de transport public din Cluj, ridicand nivelul acestuia la standardele unui oras european. Primarul Emil Boc declara faptul ca este foarte multumit ca poate oferi o asemenea oportunitate cetatenilor si sustine faptul ca mijloacele de transport vor veni in ajutorul unor zone neglijate in trecut, zone precum: Zona Clujana, Bld. Muncii.

  Clujul demonstreaza inca odata ca modernizarea este un obicei aici si ca investitiile cu siruri de cifre inspaimantatoare isi gasesc din ce in ce mai des locul in cufarul cu minuni al Transilvaniei, oferind diverse oportunitati de evolutie, atat pentru frumosul oras, cat si pentru cetatenii minunati ce-l populeaza si ii dau stralucire.
   
  Last edited by a moderator: Aug 8, 2015
Se încarcă...
Topicuri similare
 1. Bianca C
  Răspunsuri:
  0
  Vizualizări:
  3,266

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.