Bancomatul de joburi - noua inventie pe piata clujeana

Discuție în 'Locuri de muncă' deschisă de Cudyu, Oct 7, 2015.

 1. Cudyu

  Cudyu Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iul 6, 2015
  Mesaje:
  105
  Like-uri primite:
  10
  AJOFM Cluj a venit pe piata cu o idee geniala pentru a ajuta somerii. In cateva sate din jurul Clujului tocmai s-au infiintat primele bancomate de joburi. Aparatele pot oferi locuri de munca, pot elibera adeverinte de salariat sau pot ajuta oamenii sa-si incropeasca dosarul pentru somaj, asa incat satenii din jurul orasului sa nu mai parcurga kilometri intregi pentru a obtine o adeverinta.

  poza 1 bancomat.jpg

  Aparatul permite logarea in urma inregistrarii amprentei digitale a fiecarei persoane, pe baza unui card special creat de AJOFM. Pentru securitate si pentru accesul direct la informatiile de ultima ora aparatul foloseste unde radio, comunicarea fiind asigurata de Serviciul de Transmisiuni Speciale.

  Angajatii sau persoanele aflate in cautare de job pot accesa oricand acest bancomat, putand sa vada joburile in mod real, imediat ce sunt dispuse de catre angajator. Cele zece aparate ce sunt dispuse in satele din jurul Clujului sunt conectate la baza de date centrala a AJOFM, asa incat imediat ce apare o schimbare, informatiile sunt reactualizate in mod automat.

  img.jpg

  Setarile aparatului permit cercetarea vasta a bazelor de date operationale, asa incat bancomatul poate pune la dispozitie diverse documente necesare in campul muncii, poate pune la dispozitie joburi din Romania si poate avansa spre oferirea unui job si peste granite.

  Oamenii au declarat ca sunt foarte multumiti si ca aceste aparate ii scutesc de timpul pierdut la cozile interminabile si de o multime de probleme referitoare la transport si la programul de functionare. De asemenea, autoritatile locale recunosc ca aceasta investitie este pe deplin justificata si foarte folositoare. Asadar, Clujul se bucura de o noua inventie utila si indragita de catre membrii comunitatii.
   

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.