Bei un ceai? Bun venit in casa ceaiurilor!

Discuție în 'Relaxare' deschisă de Cudyu, Ian 5, 2016.

?
 1. Da, imi plac ceaiurile de la ei.

  0 vot(uri)
  0.0%
 2. Nu, nu-mi plac ceaiurile de la ei

  0 vot(uri)
  0.0%
 1. Cudyu

  Cudyu Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iul 6, 2015
  Mesaje:
  105
  Like-uri primite:
  10
  Clujul este casa multor locuri frumoase si a multor obiective turistice, iar astazi suntem gata sa vorbim de unul dintre cele mai frumoase locuri din Cluj, un loc care aduna impreuna oameni faini, muzica buna, ceaiuri minunate si suflete calde. Daca nu sunt calde, le incalzeste Deemers Teehaus cu cele mai bune ceaiuri din regat.

  Poftiti pe la ei! Priviti ce au sa va ofere!
  1.JPG

  Va place ce vedeti? Poftiti inauntru! Caldura, ceaiul, aroma lui, oamenii si modul in care timpul trece la Deemers Teehaus Cluj, toate acestea te vor face sa vrei sa nu mai pleci din acest loc. Daca nu ma crezi, priveste!
  2.JPG
  Sper ca te-ai convins ca Deemeters Teehaus este unul dintre cele mai frumoase magazine din Cluj. Inca nu te-ai convins? Ti-as mai arata o poza, dar... lasa ca te duci tu sa-l vizitezi. Crede-ne, nu ai ce pierde. Acest local este pur si simplu un colt de rai in Cluj si toti ingerii se intrunesc aici pentru cele mai bune ceaiuri din inima tarii.

  Transilvania e cu tine, tu doar pastreaza-ti spiritul si viziteaza una dintre cele mai frumoase ceainarii din Cluj! Restul e poveste! O poveste frumoasa care o sa o afli toata in cel mai frumos mod posibil, sub cei mai frumosi aburi si in cele mai frumoase colturi ale unui magazin modern, dar in acelasi timp linistitor si clasic prin modul in care, din nou, timpul trece aici.

  Aici unde? Cum unde? Uite aici, la Deemeters Teehaus! Acest loc este unic prin ceea ce iti ofera, prin ceaiuri care nu le mai poti gasi nicaieri si prin caldura sufleteasca care insoteste fiecare sortiment si care te intoarge din prag spre tejgheluta si te face sa mai cumperi un ceai.

  Incearca si tu aceasta senzatie si povesteste-ne daca a fost pe bune sau nu!
   

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.