Bike44 - casa biciclistilor clujeni

Discuție în 'Locale' deschisă de Cudyu, Aug 9, 2015.

?
 1. Da si voi mai merge

 2. Da, dar nu voi mai merge

 3. Nu, dar voi merge

 4. Nu si nici nu voi merge

Poți vedea rezultatele doar după votezi.
 1. Cudyu

  Cudyu Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iul 6, 2015
  Mesaje:
  105
  Like-uri primite:
  10
  Clujul vine din nou cu o idee geniala pe piata si isi surprinde locuitorii cu deschiderea unei case a biciclistilor, un magazin de biciclete cu cafenea inclusa si service specializat. Magazinul aflat aproape de centrul Clujului ofera servicii pentru a satisface fiecare amator al acestui sport destul de slab promovat in Romania. Fiind gandit si proiectat de un ciclist, magazinul tinteste indeaproape nevoile pietei romanesti in materie de ciclism si satisface nevoile, atat ciclistilor profesionisti, cat si pasionatilor de ciclism si de biciclete.

  Bike44 ofera servicii foarte diverse, de la consiliere specializata in alegerea bicicletei perfecte, pana la rezolvarea sau oferirea de idei practice pentru solutionarea problemelor tehnice. Produsele ce se regasesc in magazin reflecta calitatea si standardele cele mai ridicate, fapt confirmt si de Andrei Coman, directorul si inventatorul magazinului, tocmai el fiind un ciclist inrait.

  Pe langa roti, ghidoane si zeci de astfel de accesorii, magazinul Bike44 isi doreste sa reprezinte o adevarata oaza de liniste pentru ciclistii din zona, oferind un spatiu de recreere si o cafenea revigoranta, care are ca scop reunirea tuturor celor pasionati de ciclism si vorba buna. Magazinul se doreste a fi un acoperis pentru cei ce frecventeaza drumurile orasului Cluj-Napoca pe doua roti. Proprietarul este si el unul dintre ei si cunoaste cu siguranta nevoile in aceasta directie, considerandu-se un cunoscator al adevaratelor trenduri si inventii in materie de ciclism. Pe langa toate acestea, Bike44 aduce cu sine unul dintre cei mai meticulosi si rabdatori mecanici, pentru a putea tine piept cererilor privitoare la reparatia si mentenanta unor biciclete de asemenea calitate.

  poza 1.JPG

  Service-ul cu care este dotat magazinul este unul cu adevarat impresionant, fiind echipat cu cele mai noi scule si cu cele mai calitative piese, pentru a reusi revizia oricarui tip de bicicleta. Sculele de maxima precizie au fost aduse tocmai din Statele Unite ale Americii, asigurand astfel calitatea si performanta maxima. In materie de biciclete si piese, Bike44 a stabilit un parteneriat cu dealer-ul specializat Willer, producatorul de biciclete italian, cu peste 100 de ani de experienta pe piata. Sculele sunt produse de Park Tool, companie ce fabrica scule pentru reparatie si mentenanta a bicicletelor la un standard de ultima ora.

  poza 2.png

  Bike44 isi doreste sa adune alaturi cat mai multi clujeni si sa imparta cu ei cele mai frumoase experiente in materie de ciclism. Magazinul le pune la dispozitie si un televizor gigant pe care pot urmari marile tururi ce se desfasoara la nivel international. Pentru ca experienta sa fie completa, Bike44 se lupta pentru a oferi clujenilor adevarate oportunitati de achizitionare a produselor premium. Bike44 dezvolta la momentul actual anumite parteneriate cu bancile, pentru a putea oferi produsele in rate, deoarece pretul reflecta calitatea si este un pic mai ridicat decat cele intalnite pe piata romaneasca. Acest fapt se poate explica foarte simplu daca luam in calcul ca produsele sunt importate de afara, din Italia si Germania.

  Magazinul a fost inaugurat acum o saptamana si se bucura deja de un mare numar de admiratori. Il gasiti pe strada Salcamului, numarul 37, vis a vis de Sala Sporturilor “Horia Demian”. La deschidere, magazinul s-a bucurat de numerosi oameni care i-au stat alaturi managerului Andrei Coman. Deja magazinul se bucura de clienti si de persoane care sunt incantate de idee si de spatiul reconfortant ce le este pus la dispozitie.

  poza 3.png

  Forum Cluj ii este alaturi magazinului Bike44 si ii ureaza spor la vanzari! Ne bucuram sa vedem din ce in ce mai multe initiative productive in Cluj si ne entuziasmam enorm atunci cand le vedem puse in practica. Bravo Andrei Coman, bravo Bike44, bravo Cluj!
   
  Last edited by a moderator: Aug 9, 2015

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.