Cafe Royal - Barul tau in stil regal

Discuție în 'Relaxare' deschisă de Cudyu, Dec 21, 2015.

?
 1. Da si o sa mai merg

 2. Da, dar nu mai merg

 3. Nu, dar as merge

 4. Nu si nici nu o sa merg

Poți vedea rezultatele doar după votezi.
 1. Cudyu

  Cudyu Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iul 6, 2015
  Mesaje:
  105
  Like-uri primite:
  10
  In Cluj traiesc si regi, stiati? Daca nu, aflati acum! Avem pe-al nostru Grigorescu, pe straduta Donath, o cafenea burgheza de un stil aparte, un design ce ne incanta simturile de la primul pas pe pardoseala-i plina de poveste.

  Cafe Royal te intampina cu ceaiuri si cu cafele ce-ti fura inima cu aromele de basm ce te poarta pe taramuri demult uitate, pe care Clujul inca le pastreaza vii prin aceasta loacatie.

  Cafea.jpg

  Cafe Royal e aici pentru oamenii care stiu ce-i luxul si vor sa si-l insuseasca la un pret modic. Meniul te va surprinde cu cele mai fine bauturi si cu cele mai luxoase si excentrice cocktailuri, insa nu te va lasa fara niciun leu in buzunar, preturile fiind accesibile, in comparatie cu alte localuri ale acestei nise de pozitionare.

  Poti fi rege la tine in oras, daca pe la Cafe Royal te lasi purtat. Poti fi rege, poti fi print, cu ai tai cunoscuti sau ai tai parinti, la o petrecere de familie, la o simpla cafea sau la un intreg eveniment privat. Cafe Royal iti va asigura nevoile si luxul nu se va feri de tine, iar personalul se va ocupa de indeplinirea tuturor expectantelor tale.

  Aici e cafeneaua ideala pentru o intalnire de afaceri, pentru a le arata clientilor tai cu cine au de-a face. Cafe Royal va avea grija sa te pozitioneze frumos in fata fiecarui om cu care-i pasesti pragul. Tu doar fa cumva sa ajungi la ei, de restul se ocupa Cafe Royal.

  Royal-Cafe-nILH0.JPG
   
Se încarcă...
Topicuri similare
 1. Cudyu
  Răspunsuri:
  0
  Vizualizări:
  983

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.