Recomandat Campionatul mondial de karate in Cluj

Discuție în 'Sport' deschisă de Bianca C, Oct 9, 2017.

 1. Bianca C

  Bianca C Cetățean Vechi

  Data înregistrării:
  Aug 30, 2017
  Mesaje:
  23
  Like-uri primite:
  2
  Luna viitoare la Cluj se va tine a saptea editie a Campionatului Mondial de Karate Fudokan. Campionatul va aduna 2.000 de sportivi din 48 de țari.

  Competitia este organizata pe data de 3-5 noiembrie, la Sala Polivalentă din Cluj, iar categoriile sunt pentru copii, juniori, tineret, seniori, dar de asemenea va fi si o intrecere oldies.

  L a acest campionat vor participa si karatisti clujeni. Este vorba despre Clubul Fortuna, respectiv Voința Cluj. Cei care vor reprezenta Romania in aceasta intrecere sunt copiii domnului Naș, Carina și Matei, și pe Elena Chircă, iar la seniori vor participa Octavian Uruc și Adriana Semeran.

  Pentru categoria de copii vor participa Patrick Pintea, Cristian Dărăban, Laris Vălean și Daria Drăgan, iar la nivelul de cadeti vor fi calificati pe Răzvan Borbe, Tamara Colceriu. Pentru tineret va fi Andreea Boia.
  [​IMG]
  Biletul de intrare va costa 10 lei, dar cei pana in 14 ani vor intra gratuit.

  Acest campionat de karate are si un scop caritabil. Din suma obtinuta din bilete 30% va ajunge la Casa de Copii Aksza care ingrijeste 14 copii orfani.

  Romania este cea care detine titlul mondial in karate fudokan. De asemenea tot Romania este cea care de-a lungul timpului a obtinut titluri mondinale in acest sport.

  Nu ratati acest campionat si o sansa de a ajuta cei 14 copii orfani!
   
Se încarcă...

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.