Captură de țigări în valoare de 100,000 EUR la Cluj

Discuție în 'Altele' deschisă de LogOn, Iun 14, 2015.

Tags:
 1. LogOn

  LogOn Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iun 9, 2015
  Mesaje:
  132
  Like-uri primite:
  4
  Nu mai puțin de 600,000 de țigarete au fost confiscate de reprezentanții poliției la Cluj, adică o valoare aproximativă de 100,000 EUR. Confiscarea s-a făcut în urma unui control în trafic a unei autoutilitare conduse de un maramureșan. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar autovehicului a fost scos din circulație momentan.

  Captură-de-țigări-în-valoare-de-100,000-EUR-la-Cluj-m.jpg

  Bărbatul din Maramureș, în vârstă de 38 de ani, a fost oprit în jutul localității Jucu pentru un control de rutină în trafic. Comportamentul acestuia l-a dat de gol, urmând bineînteles o verificare mai amănunțită a mașinii. Caroseria mașinii era dublată, astfel având un spațiu special creat pentru ascunderea țigaretelor de contrabandă. Mai mult decât atât, acest spațiu era ”camuflat cu fân și fecale de animale, pentru a da impresia unui transport de animale.

  În pereții dubli, polițiștii au găsit 60,000 de țigarete și astfel au realizat o captură în valoare de 100,000 de EUR. Mașina cu care circula maramureșanul nu era înmatriculată în România, având aplicate numere false.

  Polițiștii vor continua cercetările pentru întreaga activitate infracţională a bărbatului, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinere în afara unui antrepozit fiscal a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător, ori cu marcaje false peste limita a 10.000 de ţigarete - denumită și contrabandă, precum şi punerea în circulaţie sau conducere pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat.

   
  Editat ultima dată: Iun 29, 2015

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.