Recomandat Cat au cheltuit romanii (si nu numai) la UNTOLD 2018?

Discuție în 'Economie' deschisă de SebX, Aug 9, 2018.

?
 1. <100 euro

  0 vot(uri)
  0.0%
 2. 100 - 300 euro

  0 vot(uri)
  0.0%
 3. > 300 euro

  0 vot(uri)
  0.0%
 1. SebX

  SebX Turist pe Cluj-Forum.ro

  Data înregistrării:
  Iul 21, 2018
  Mesaje:
  3
  Like-uri primite:
  0
  Peste 350000 de oameni au calcat pragul festivalului, spun sursele din presa. Daca anul trecut, cheltuielile turistilor au depasit 85 milioane de lei, anul acesta se pare ca acestia nu s-au restrans deloc.

  Cheltuielile medii au fost de peste 500 de euro, de om. Aici includem si cazarea si drumul platit pana la festival, dar si biletul. Conform unor surse, cazarea ar fi costat in jur de 130 - 150 euro, in medie, incluzand micul dejun.

  Insa in cele patru zile, un turist ar putea lasa o suma in jurul a 200 de euro doar pe gustari, sa nu mai luam in calcul bautura care se vinde la standuri. Clujenii raporteaza vanzari record an de an in urma festivalului, iar incasarile la buget sunt de asemenea remarcabile.

  [​IMG]


  Spre exemplu, gradul de ocupare al hotelurilor este 100% an de an. Mai mult decat atat, hotelierii inchiriaza pentru anul viitor, inca de la sfarsitul editiei din acest an.

  Si biletele au fost puse deja la vanzare pentru editia viitoare, dupa ce nici bine nu s-a sfarsit aceasta.

  Per total, Clujul a incasat in acest an peste 90 de milioane de lei, sub forma de cheltuiala a turistilor ce au petrecut la UNTOLD.
   

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.