Recomandat Ce a însemnat festivalul UNTOLD pentru afacerile mici din Cluj?

Discuție în 'Altele' deschisă de Cudyu, Aug 18, 2017.

Tags:
 1. Cudyu

  Cudyu Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iul 6, 2015
  Mesaje:
  105
  Like-uri primite:
  10
  În urma UNTOLD toate afacerile mici din Cluj se pare că au avut foarte mult de câștigat. Deși au existat plângeri că patronii ce și-au dezvoltat, pe perioada festivalului, activitatea în zonele scenelor au fost puși să plătească o taxă suplimentară, statisticile au fost extrem de îmbucurătoare spre final, pentru toată lumea.

  Toate pizzeriile au gătit de zor pentru clienți din peste 20 de țări. Chiriașii și-au luat un bine meritat concediu la țară, lăsând apartamentele în mâinile turiștilor pentru chirii de până la 1000 de euro pe 4 zile. Taxiurile din Cluj au avut mai mult de circulat ca niciodată în perioada de 4 zile a festivalului UNTOLD.

  Creșteri semnificative datorate festivalului
  Pe lângă știrile care relatau că taximetriștii sunt în culmea fericirii, CLEVER TAXI a făcut acum câteva zile dezvăluirea oficială a cifrelor.
  UNTOLD a produs o creștere de 35% în încasările firmei. Așadar, în doar 4 zile, veniturile unei firme de taxiuri au atins o cotă cu 35% mai mare. Acest lucru nu poate fi decât unul pozitiv, iar firmele de taxi nu sunt singurele care s-au bucurat de o asemenea creștere.

  Pe perioada festivalului, în cadrul unui interviu, un patron de fast-food a dezvăluit reporterilor că numărul de comenzi a crescut la aproximativ 200 de shaorma pe zi. Acest lucru însemna pentru acea afacere o creștere de peste 100%.
  Iar în cadrul UBER, s-au înregistrat și câte 90 de comenzi pe minut, în timpul desfășurării UNTOLD. Iată, așadar, ce înseamnă acest festival pentru creșterea economică a Clujului.

  Toate daunele suportate de către organizatori
  Într-adevăr, UNTOLD a creat și daune, Parcul Central scoțând din buzunarele clujenilor circa 300.000 de lei (activitățile de renovare). Însă toate aceste daune au fost suportate în întregime de către organizatori. Iar pe lângă acest lucru, Primăria Clujului a primit și suma de 2000 de euro / zi pentru închirierea parcului.

  Acest lucru este unul fenomenal. UNTOLD aduce an de an din ce în ce mai mulți bani, iar evenimentul începe să fie principalul motor economic din aria recreativă din Cluj. Astfel, UNTOLD-ul nu a pus doar Clujul pe hartă, ci a adus bucurii și micilor întreprinzători care s-au bucurat de sute de cereri și de vânzări în plus pe perioada festivalului.

  Voi ce credeți? Este benefică dezvoltarea unui asemenea eveniment în Cluj sau nu?
   
Se încarcă...
Topicuri similare
 1. LogOn
  Răspunsuri:
  0
  Vizualizări:
  962

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.