Ce faci in Cluj cand te plictisesti? Simplu, asisti la concertul Armatei Rosii.

Discuție în 'Concerte Cluj' deschisă de Cudyu, Iul 21, 2015.

?
 1. Da

 2. Imi sunt indiferente

 3. Nu

Poți vedea rezultatele doar după votezi.
 1. Cudyu

  Cudyu Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iul 6, 2015
  Mesaje:
  105
  Like-uri primite:
  10
  Am hotarat din nou sa nu te lasam, drag cititor, sa te intrebi ce faci in Cluj cand te plictisesti. Iti zicem noi ultimele tendinte. Acum e simplu. Cand nu ai ce face in Cluj, te duci la concerte. Electric Castle, Jazz in the Park, Untold si altele, acestea sunt povesti. Adevaratele concerte ajung in Cluj pe 21 septembrie, in haine militare si cu epoletii fluturand in vant.

  Corul Armatei Rosii concerteaza la Cluj pe 21 septembrie, impreuna cu baritonul Florin Estefan. Concertul face parte din turneul international care a debutat in luna mai, in Istambul. Clujul se bucura de asemenea privilegii, alaturi de marile scene din Ungaria, Franta, Belgia si alte tari europene.

  corul-armatei-rosii-spectacol-cluj-napoca-bucuresti-muzica-billete-11676.jpg

  Biletele la concert pornesc de la 45 de lei pentru categoria a patra si ajung pana la 200 de lei la VIP. Acestea se regasesc distribuite in cadrul retelelor de magazine Germanos, la punctele de vanzare ale Agentiei TUI Travel Center si in oficiile postale. De asemenea, agentia Teatrului National pune la dispozitie un numar considerabil de bilete, magazinele Diverta ofera si ele bilete, insa acestea pot fi procurate si online.

  Cu doar 45 de lei poti asista la o adevarata dovada de profesionalism in domeniul muzicii, pleiada de piese fiind dirijata de vestitul dirijor rus Viktor Eliseev. Iata ca astfel de evenimente isi fac loc si in Cluj, largind calea spre victorie si presarand petale de trandafir pe drumul ce duce Clujul spre titlul de Capitala Culturala Europeana in 2021.
   
Se încarcă...

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.