Cel mai mare eveniment de arhitectura, in aceasta toamna, la Cluj-Napoca

Discuție în 'Altele' deschisă de LogOn, Iul 6, 2016.

 1. LogOn

  LogOn Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iun 9, 2015
  Mesaje:
  132
  Like-uri primite:
  4
  Peste 350 de arhitecti interesati sa se dezvolte in domenii precum arhitectura, urbanism sau design, sunt asteptati la cea de-a IV-a editie a evenimentului Architecture Conference&Expo, ce va avea loc in 6 octombrie la Cluj-Napoca, sub semnatura Libero Events.

  Evenimentul desfasurat sub tematica Renewing cities: Climatul urban pentru noile generatii aduce in fata participantilor peste 15 speakeri internationali, nationali si locali, care vor dezbate aspecte legate de noile orase, precum impactul tehnologiei in arhitectura, transportul public, cladirile verzi, siguranta in arhitectura sau spatiile publice si rezidentiale.

  Reprezentantii birourilor de arhitectura BDP si Gehl Architects, prezenti in Romania la Architecture Conference&Expo

  Printre speakerii care au confirmat prezenta la eveniment se numara David Cash, presedinte din anul 2012 la Building Design Partnership (BDP) din Londra si Eveline Petcu, Project Manager la Gehl Architects din Danemarca. David Cash are o experienta de peste 35 de ani in arhitectura, iar proiectele sale se axeaza pe retail, educatie sau sanatate. Printre proiectele arhitectului se regasesc Statia Piccadilly din Manchester, Parcul Alder Hey Health, Centrul de Inovatie al Universitatii Strathclyde si Centrul Schonbuhl din Suedia. In anul 2014, biroul de arhitectura BDP a ocupat locul II in Top 100 Architecture Practices din UK, conform AJ100.

  Eveline Petcu este Project Manager in cadrul Gehl Architects, un lider global in designul urban, iar de curand a finalizat proiecte de dezvoltare ale unor cartiere din Aarhus, Danemarca, dar si un plan principal pentru orasul Red Deer din Alberta (Canada). De-a lungul carierei, Eveline a lucrat in proiecte arhitecturale din New York, Rotterdam sau Copenhaga, unde si-a dezvoltat capacitatea de a transmite prin arhitectura schimbarile culturale, geografice si climatice.

  Noutatea editiei din acest an o reprezinta Gala Premiilor Architecture Conference&Expo, unde activitatea si proiectele importante realizate de-a lungul timpului de catre numerosi arhitecti, asociatii si birouri de arhitectura, vor fi premiate. Inscrierile in cadrul expozitiei de proiecte se vor realiza pe site-ul oficial al evenimentului.

  Pe langa prezentarile si sesiunile de dezbateri sustinute de speakerii acestei editii, participantii vor avea oportunitatea de a interactiona cu specialistii din domeniile conexe in cadrul zonei expozitionale a evenimentului, dar si de a realiza un tur al locatiei.

  Inscrierile la Architecture Conference&Expo se realizeaza pe site-ul oficial al conferintei, www.architectureconf.ro. La editia de anul trecut, printre speakerii prezenti s-au numarat Bas Ten Brinke (CEO, 70F), Charles Phu (Fondator, Office for Architectural Culture), Serban Tiganas (Presedinte Dico si Tiganas) sau Caroline Fernolend (Director, Mihai Eminescu Trust).

  Libero Events este agentia de evenimente si PR, B2B si B2C, sub semnatura careia au loc conferinte si workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture, Software Architecture Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Fiscalitate 24.7, Signal Connect, dar si targuri: Touristica.

  Companiile care sustin acest eveniment sunt:

  Partener Principal: Alukoenigstahl

  Parteneri: Roockwool, Ordinul Arhitectilor din Romania, Knauf Insulation, Brikston, Symmetrica, Chic Ville, EuroGSM

  Speakeri:
  David-Cash-speaker-Architecture-2016.jpg Eveline-Petcu-Speaker-Architecture-2016.jpg
  _______________

  Madalina Hodorog

  Project Manager Libero Events

  E-mail: madalina@liberoevents.ro

  Tel.: 0741 401 399
   

  Imagini Atașate:

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.