Centru de zi pentru o comunitate de copii defavorizaţi in Cluj

Discuție în 'Altele' deschisă de Bianca C, Nov 15, 2017.

 1. Bianca C

  Bianca C Cetățean Vechi

  Data înregistrării:
  Aug 30, 2017
  Mesaje:
  23
  Like-uri primite:
  2
  Doi studenti pe nume Loredana Bertișan și Saul Pop, ambii in anul I la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării au creat o comunitate in urma cu 2 ani pe Facebook numita Art4Education dedicata campaniilor caritabile.

  Acesti oameni au construit un centru pentru copii defavorizati din Homorodu de Sus, Satu Mare. A fost de asemenea o strangere de fonduri si obiecte necesare pentru realizarea acestui proiect, iar dupa aceasta strangere de fonduri organizata in primavara a inceput munca in constructii luna asta, iar dupa a avut loc deschiderea.
  [​IMG]
  Loredana a sustinut ca: ,,Am construit, așa cum ne place nouă să spunem, un centru de vise, unde copiii din Homorodu de Sus, dar și cei din satele învecinate, să poată să găsească un loc cald, curat și primitor, dotat cu toate cele necesare pentru activitățile de tip afterschool și dezvoltare personală. Tot ce se vede în poze, în video, e parte dintr-un nivel de muncă foarte mare, dar care ne-a adus satisfacții.”

  Copii vor fi in grija familiei parohiale din sat compusa de părintele Gheorghe Mititel si soția sa, Bianca, care este si cadru didactic. Acestia au experienta cu copii lucrand deja cu un grup inainte ca acest loc sa fie deschis, insa inainte le lipsea un loc cu niste conditii decente unde sa se desfasoare orele.

  Pe grupul Art4Education vor aparea mai multe informatii despre acest proiect.

  Daca doriti sa cunoasteti mai multe despre acest proiect nu uitati sa intrati pe Art4Education.
   
Se încarcă...

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.