Recomandat CFR Cluj învinge Aris Limassol!

Discuție în 'Sport' deschisă de Cudyu, Oct 8, 2017.

?
 1. Da

  0 vot(uri)
  0.0%
 2. Nu

  0 vot(uri)
  0.0%
 3. Nu știu

  0 vot(uri)
  0.0%
 1. Cudyu

  Cudyu Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iul 6, 2015
  Mesaje:
  105
  Like-uri primite:
  10
  În această seară, echipa campioanei CFR a învins Aris Limassol cu un scor strâns de 2-1. Deși a fost un simplu amical, meciul reprezintă o etapă bună de încălzire pentru etapa de săptămâna viitoare cu Botoșani.
  Meciul a răspândit pe stadion o atmosferă plină de energie și de suspans. Bara nu a rămas străină jucătorilor, iar plasele porților au fost scuturate în ambele părți. În minutul 33, destul de târziu, CFR a izbutit să deschidă scorul prin Ibrahima Balde. Acesta a reluat în plasă după ce mingea a fost respinsă de bară.
  Următorul gol a venit în minutul 64, consemnat fiind de reușita lui Urko Vera. Acesta a reușit să înscrie dintr-o lovitură de cap care a mărit astfel avantajul pentru CFR.
  [​IMG]
  Ciprioții au revenit și au reușit în minutul 72 să marcheze, însă scorul a rămas pozitiv în favoarea clujenilor până la final. Astfel, campioana României s-a bucurat azi de încă o victorie, a treia în fața celor de la Aris Limassol.

  Clujul se află în continuare pe locul 1 în Liga 1 cu 32 de puncte și urmează să întâlnească FC Botoșani, acasă, săptămâna viitoare. Limassol este pen-ultima clasată în campionatul cipriot, după ce în cele 6 meciuri jucate a reușit să adune doar 3 puncte.
   
Se încarcă...

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.