CFR Cluj e in sferturi dupa victoria cu CSMS Iasi

Discuție în 'Sport' deschisă de Cudyu, Sep 10, 2015.

?
 1. Da, desigur

 2. Nu stiu

 3. Nu, in nicun caz

Poți vedea rezultatele doar după votezi.
 1. Cudyu

  Cudyu Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iul 6, 2015
  Mesaje:
  105
  Like-uri primite:
  10
  Elevii lui Dican au mai aratat inca odata adevarata valoare a echipei CFR in meciul de calificare in sferturile de finala ale Cupei Ligii, contra echipei lui Napoli. Inca din minutul intai, ardelenii au sutat la poarta prin francezul Nouvier, un sut ce a prins cadrul portii si a dat emotii mari portarului iesean. Insa atacurile nu s-au oprit aici. In minutul 18 ardelenii au atacat din nou si au trimis o lovitura de cap spre poarta lui Caparco. In aceasta maniera victoria avea sa vina cu siguranta.

  cfr-cluj-e-in-sferturi-dupa-victoria-cu-csms-iasi.jpg

  In minutul 27 iesenii au incercat sa restabileasca echilibrul si Ganea a avut un sut destul de periculos, insa Marc a retinut fara probleme. Clujul nu a intarziat sa arate insa ca stie fotbal si Lopez s-a trezit in fata portii singur cu portarul dupa o centrare extrem de frumoasa, insa lovitura de cap a fost cadrata gresit si iesenii au scapat din nou.

  Nu a durat foarte mult insa pana ca CFR-ul sa isi arate coltii. In minutul 43, exact cand ambele echipe se pregateau linistite de pauza, Cristian Lopez a marcat primul si unicul gol al meciului. Clujul s-a bucurat de prima faza constructiva de exceptie in acest minut si au jucat practic miuta cu apararea CSMS Iasi. Primul pas spre victorie era deja facut.
  Imediat dupa pauza CFR Cluj a intrat in forta si Negrut si-a incercat norocul de doua ori consecutiv in minutele 51 si 58. Iasul a vazut ca adversarii nu sunt deloc permisivi si s-a pus pe joc. In minutul 71 Baiciuc a sutat puternic spre poarta aparata de Marc, apoi in minutul 73 Mihalache a pus din nou in pericol buturile Clujului. Din nou Viveiros a incercat in minutul 76 si iesenii au inceput sa domine jocul. S-au mai ivit ocazii la poarta lui Marc in minutele 80 si 92 prin suturile de la distanta semnate de Mihalache si Mitic, insa Iasul nu a reusit egalarea. CFR Cluj a obtinut victoria si s-a calificat in sferturile de finala in Cupa Ligii Adeplast.

  Clujul a plecat mai departe dupa aceasta victorie spre sferturile de finala ale Cupei Ligii, iar noi il sustinem cu aplauze si ii promitem ca vom fi alaturi langa el in fiecare partida.
   
  Editat ultima dată: Sep 11, 2015
Se încarcă...
Topicuri similare
 1. Bianca C
  Răspunsuri:
  0
  Vizualizări:
  1,299
 2. Cudyu
  Răspunsuri:
  0
  Vizualizări:
  1,278
 3. Cudyu
  Răspunsuri:
  0
  Vizualizări:
  479
 4. Cudyu
  Răspunsuri:
  0
  Vizualizări:
  768
 5. Cudyu
  Răspunsuri:
  0
  Vizualizări:
  1,110

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.