Chloë Thomas si-a confirmat prezenta la TeCOMM!

Discuție în 'Altele' deschisă de LogOn, Sep 9, 2015.

 1. LogOn

  LogOn Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iun 9, 2015
  Mesaje:
  132
  Like-uri primite:
  4
  ChloëThomas, inclusa in Top 10 analisti de eCommerce din lume, si-a confirmat prezenta la TeCOMM

  TeCOMM 2015_Hope is NOT a strategy.jpg

  Chloë Thomas (UK), specialist international in comert online, inclusa in Top 10 analisti de eCommerce din lume de catrePower Retail (Australia) va fi prezenta in aceasta toamna ca si speaker in cadrul TeCOMM – Conferinta de eCommerce ce va reuni peste 300 de participanti din domeniul eCommerce.

  Pe 21 si 22 octombrie va avea loc cea de-a cincea editie TeCOMM eCommerce Conference&Expo Cluj-Napoca, una dintre cele mai importante evenimente de eCommerce din Europa de Est. La aceasta editie vor fi prezenti specialisti nationali si internationali, printre care se numara reprezentanti ai unor branduri importante precum IKEA, Altex, Google, Bitdefender, Digital Annexe, Paravion, BestKids etc.

  Speaker in cadrul TeCOMM,Chloë Thomas are o experienta de peste 10 ani in eCommerce, atat ca si client, cat si in calitate de consultant.In prezentarea sa din cadrul TeCOMM, Chloë va vorbi despre “The most powerful opportunities for building eCommerce success in 2016”, oportunitatile pe care persoanele care activeaza in domeniul eCommerce ar trebui sa le ia in considerare acum pentru a duce la cresterea afacerii in 2016 si in viitor. Chloë va accentua atat importanta strategiilor care sa te mentina in fata competitiei, cat si oportunitatile tactice care sa imbunatateasca performantele de marketing.

  Asadar ar trebui sa cautam sa intelegem procesul de cumparare online al clietilor nostri prin intermediul afacerii noastre, si apoi sa gasim cea mai potrivita modalitate de a consolida acest proces, cat si profiturile noastre. Subiectele discutate vor include: castigarea de noi clienti, pastrarea clientilor existenti, dar si progresele tehnologice » a declarat Chloë, specialist international in comert online.

  Chloë Thomas a scris cartea eCommerce MasterPlan 1.8: Cei 3 pasi pentru vanzari online de succes, alaturi de alte carti destinate eCommerce-ului. Ea este si gazda a eCommerce MasterPlan Podcast si consultant pentru nenumarate afaceri de tipul eCommerce, din intreaga lume, jurat in cadrul Direct Commerce Association’s ECMOD Awards (UK), iar printre realizarile sale se numara peste 10 ani in eCommerce, atat ca si client, cat si in calitate de consultant.

  « Fiecare business are propriul sau punct al succesului in eCommerce si cred ca ar trebui sa includa (minim) cifra de afaceri, profitul si cat de fericit esti tu, cat de fericita este echipa ta, afirmaChloë Thomas.

  Conferinta TeCOMM se afla la a-Va editie si este adresata oamenilor de afaceri care detin magazine online sau isi doresc un start-up pe acest domeniu, specialistilor de marketing implicati in activitatea de online a business-urilor, specialisti/consultanti in ecommerce, design/usability, promovare online si SEO, furnizori de servicii de ePayment, hosting, telecom, servicii financiare si de curierat.

  Inscrierile la TeCOMM Cluj-Napoca se fac pe cluj.tecomm.ro unde se actualizeaza constant lista speakerilor si a agendei. Evenimentul este organizat de Libero Events, care este agentia de evenimente si PR, B2B si B2C, sub semnatura careia au loc conferinte si workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture, Software Architecture Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Signal Connect, dar si targul Touristica.
  ------------

  Persoana de contact
  Laura Biris
  Project Manager Libero Events
  0728484102
  laura@liberoevents.ro
   
  Editat ultima dată: Sep 9, 2015
 2. Cam demult clujenii tembilizati, deveniti o anexa, un ONG al lui Soros, fac circ antinational....Vorba cuiva de mai inainte (vorba inteleapta) Daca ii iubeste asa mult, sa ii ia la ei, acolo la cluj, sa faca Pasalicul de Cluj, cu Sabin Ghertoman vizir de cluj al Califatului Turcesc
   
 3. LogOn

  LogOn Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iun 9, 2015
  Mesaje:
  132
  Like-uri primite:
  4
  Ce legatura are postul tau cu Tecomm, ca nu inteleg?
   

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.