City 365 - aplicatie ''de-o vara''

Discuție în 'Party & Stuff' deschisă de Cudyu, Sep 30, 2015.

?
 1. Da

  0 vot(uri)
  0.0%
 2. Nu stiu

  0 vot(uri)
  0.0%
 3. Nu

  0 vot(uri)
  0.0%
 1. Cudyu

  Cudyu Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iul 6, 2015
  Mesaje:
  105
  Like-uri primite:
  10
  Un grup de studenti din Cluj au dat dovada de inovatie si de creativitate intr-un mod total inedit, aratand tuturor ce inseamna o vacanta productiva. Tinerii au dezvoltat o aplicatie, City 365, prin intermediul careia localurile din Cluj se pot promova si pot atrage potentiali clienti in locatie atunci cand restaurantul este gol. De asemenea, prin intermediul acestei minunatii tehnologice proprietarii de localuri pot scapa usor de stocuri de marfa care sunt gata sa expire.

  Aplicatia nu a costat decat 1000 de euro si tone intregi de suflet pus in munca. Platforma este una bazata pe harti si pe informarea utilizatorilor cu baze de date pline de oferte si promotii ce se aplica in intregul oras in perioada accesarii aplicatiei mobile. Punctul cheie al acestei aplicatii este faptul ca proprietarii de localuri pot anunta in timp real clientii asupra ofertelor si ii pot atrage pe acestia in magazine atunci cand locatia este goala. In momentul in care primii oameni intra in locatie, o reactie in lant se va propaga si vor fi atrasi mai multi vizitatori, iar vanzarile vor incepe sa creasca.

  poza 1.jpg poza 2.jpg

  Din ce in ce mai multe oportunitati apar in Cluj pentru tinerii creativi si dornici de afirmare si iata ca acestia aduc reale beneficii comunitatii. Deosebite ocazii sunt oferite tinerilor, iar acestia profita de ele in cel mai productiv mod, aducand un plus de valoare intregului sistem din care fac parte.

  Bineinteles ca recompensa pentru aceasta echipa va cuantifica o suma mult mai mare decat investitia banilor de vacanta si de aici mai exista un singur pas catre o posibila afacere de succes. City 365 poate deveni in scurt timp un util instrument de marketing folosit la scara larga, de care tinerii studenti pot fi cu adevarat mandrii.
  poza3.png
   

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.