Recomandat Cluj – Napoca: Spital de 15 milioane de euro in 2018

Discuție în 'Altele' deschisă de Bianca C, Sep 15, 2017.

 1. Bianca C

  Bianca C Cetățean Vechi

  Data înregistrării:
  Aug 30, 2017
  Mesaje:
  23
  Like-uri primite:
  2
  In anul 2018 reteaua Regina Maria va deschide in trimestrul I primul spital generalist, integrat, construit de la zero din Cluj-Napoca. Investiţia se presupene a fi de 15 mil. Euro, conform directorului Fady Chreih.

  Spitalul cu o suprafata de 7.000 mp. se va intinde pe 4 etaje si avea parte de maternitate, cameră de gardă 24/7 pentru adulţi şi copii, ambulatoriu multidisciplinar. De asemenea, va fi dotat si cu o serie de specialităţi medicale şi chirurgicale pentru adulţi şi copii.
  [​IMG]
  Proiectul de investitii este posibil cu ajutorul partenerului Horia Ciorcilă care este si preşedintele consiliului de administraţie al Băncii Transilvania.

  Spitalul reprezintă cea mai mare investiţie a reţelei de sănătate Regina Maria din afara Bucureştiului.

  Pentru un succes mai mare si pentru o calitate mai ridicata a serviciilor, directorul Fady Chreih a convins mai multi medici din strainatate sa se intoarca si sa isi ofere serviciile in acest spital.

  Acest spital nu doar ca este important din punct de vedere financiar cat si medical. Unitatea medicala va trata oamenii din Cluj la un nivel mai ridicat reprezentand un avantaj foarte mare. Intreg sistemul medical din Cluj va avea de castigat in urma acestei investitii.
   
Se încarcă...

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.