Recomandat Clujenii reclamă UNTOLD! Zeci de reclamații la Primărie pentru nivelul de zgomot

Discuție în 'Locale' deschisă de Cudyu, Aug 5, 2017.

?
 1. Da, sunt de acord cu reclamațiile, sunt afectat!

 2. Nu, nu sunt de acord cu reclamațiile, nu sunt afectat!

 3. Mie îmi e indiferent!

Poți vedea rezultatele doar după votezi.
 1. Cudyu

  Cudyu Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iul 6, 2015
  Mesaje:
  105
  Like-uri primite:
  10
  În primele două zile ale festivalului UNTOLD, zeci de reclamații s-au depus la primărie, în legătură cu nivelul ridicat al zgomotului făcut de concert. Sunt afectate, în special, cele două cartiere din vecinătatea parcului și a sălii polivalente.
  Însă autoritățile spun că primesc reclamații extrem de diverse, din partea a foarte mulți clujeni. Telefoanele sună în continuu, iar reclamațiile nu mai contenesc, subliniind în primul rând zgomotele făcute noaptea.
  Într-adevăr, concertele vestitului festival se derulează și pe perioada nopții, cele zece scene făcând loc DJ-ilor ce întrețin atmosfera până la orele 4 - 5 ale dimineții.
  [​IMG]
  Cu toate acestea, în prima zi a evenimentului au fost prezenți în fața scenelor peste 75.ooo de persoane, numărătoarea ajungând la peste 80.000 a doua zi.
  Nebunia continuă, iar reclamațiile clujenilor probabil o să continue și ele. Însă este deja a 3-a ediție de UNTOLD și festivalul pare de neoprit. Clujul își păstrează încă supremația pe piața festivalelor de muzică, prin intermediul acestui festival.

  Bai mai mult, participanții spun că acest tip de festival merită absolut orice sacrificiu și că nu li se pare deloc deranjant ce se întâmplă, în comparație cu experiența pe care o trăiesc an de an la acest festival.

  Una dintre declarațiile buclucașe:

  [​IMG]
  În acest sens a fost lansată și o petiție online pentru a interzice desfășurarea festivalului în oraș și pentru migrarea lui spre periferie sau chiar în afara orașului. Aceasta a eșuat însă lamentabil, adunând nici mai mult nici mai puțin de 1700 de semnături.
  Acest număr este total nesemnificativ comparat cu persoanele care se bucură de experiența UNTOLD.

  Mai multe detalii despre petiție și despre nemulțumirile clujenilor puteți găsi aici.
   
  LogOn likes this.
Se încarcă...

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.