Recomandat Clujul are câte 4 mp de birou pentru fiecare student!

Discuție în 'Economie' deschisă de Cudyu, Sep 12, 2017.

 1. Cudyu

  Cudyu Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iul 6, 2015
  Mesaje:
  105
  Like-uri primite:
  10
  Clujul, în anul 2017, conform datelor oficiale de la INS are (raportându-ne la suprafața de birouri încrucișată cu nr. de studenți) câte 4.1 metri pătrați de birou pentru fiecare student. Asta înseamnă că fiecare student ar avea loc într-un birou după ce termină facultatea?

  Nu știm, puțin probabil. Însă acest lucru arată că acest oraș, Cluj-Napoca nu se poate opri încă din dezvoltare. A ajuns în ultimii ani să doboare record peste record. Asta dacă ne raportăm la provincie. Însă în scurt timp Clujul se va putea bate de la egal la egal cu Bucureștiul.
  [​IMG]

  Locuri de muncă pentru toți studenții din Cluj

  An de an spațiul de birouri crește, iar acest lucru nu poate însemna decât dezvoltarea unor noi companii sau extinderea celor existente. Iar acest lucru poate însemna că în Cluj este nevoie de forță de muncă. Așadar, studenții ce termină anual o facultate aici și-ar putea găsi de muncă mult mai ușor.

  Conform unor specialiști, spațiile de birouri din Cluj vor avea o creștere fulminantă în 2018, acestea ajungând să se extindă chiar și cu 35% în anul ce urmează. Din ce în ce mai multe companii își fac apariția în Cluj, iar domeniile căutate sunt bineînțeles cele legate de informatică. Există la momentul actual peste 120 de companii mari în domeniul IT în Cluj, conform surselor din presă.
  [​IMG]

  90.000 DE METRI PĂTRAȚI DE BIROURI NOI

  Clujul pregătește anul acesta câteva campusuri uriașe de birouri. Acest lucru ar putea însemna că în 2018 vor fi deja disponibili încă 90.000 de metri pătrați de birouri, conform Ziarului Financiar.

  Cushman & Wakefield Echinox este una dintre cele mai mari firme de consultanță imobiliară de pe piața locală, iar specialiștii în imobiliare din cadrul firmei declară că spre începutul anului deja se închiriau sute de metri pătrați de birouri. În 2018 ei prevăd că se vor închiria peste 50.000 metri pătrați din întreaga suprafață nouă ce va apărea.

  Voi ce părere aveți? Cum vi se par aceste cifre raportat la spațiul de birouri care există deja în Cluj?
   
Se încarcă...
Topicuri similare
 1. Cudyu
  Răspunsuri:
  0
  Vizualizări:
  186
 2. Cudyu
  Răspunsuri:
  0
  Vizualizări:
  1,278
 3. Cudyu
  Răspunsuri:
  0
  Vizualizări:
  1,073

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.