Clujul are din nou cursa directa spre Iasi! Vezi despre ce e vorba!

Discuție în 'Locale' deschisă de xEduard18, Iun 11, 2018.

?
 1. Da.

  0 vot(uri)
  0.0%
 2. Nu.

  0 vot(uri)
  0.0%
 1. xEduard18

  xEduard18 Primar Cluj-Forum.ro

  Data înregistrării:
  Iun 9, 2018
  Mesaje:
  34
  Like-uri primite:
  1
  Nu cu mult timp in urma, in luna martie, compania Tarom a adaugat o cursa directa spre Timisioara, astazi, 11 iunie, a fost inaugurata cea spre Cluj-Napoca.

  O noua cursa interna direct a fost lansata, astazi, de pe Aeroportul International Iasi. Conform oficialilor aerogarii, astazi, 11 iunie, la ora 14:55 a decolat prima cursa directa spre Cluj-Napoca. Cursele vor avea trei frecvente saptamanale: luni, miercuri si vineri potrivit anuntului operatorului din luna mai.

  [​IMG]

  PRETURI


  Biletele sunt la un pret rezonabil, pornind de la 20 euro si de la 40 euro dus-intors. La inceputul acestui an, cursa Iasi-Timisoara cu escala in Cluj-Napoca operata de Blue Air nu a mai avut loc din cauza unor neintelegeri intre compania aeriana si conducerea Aerportului Timisoara.

  STATISTICI

  Nu cu mult timp in urma, in luna mai, Aeroportul Iasi a terminat luna cu cel mai mare numar de pasageri de la inceputul acestui an, potrivit reprezentantilor Aeroportului Iasi. Datele oficiale arata ca 95.304 persoane au trecut prin aeroportul din Iasi luna trecuta, avansul fiind de peste 6% fata de perioada asemanatoare de anul trecut si de aproximativ 45% comparative cu luna mai din 2016, cand circa 65.000 de persoane au optat pentru serviciile Aeroportului Iasi.


  „Cresterea traficului este vizibila, iar cifra cu care am încheiat luna mai din acest an demonstrează că suntem pe drumul cel bun. In sezonul estival ne asteptam la o evolutie spectaculoasa a numarului de pasageri, tinand cont ca partenerii noştri Wizz Air şi Ernest Airlines vor opera noi rute externe, iar în orarul de vara au fost introduse deja mai multe curse charter spre destinatii de vacanta în Grecia si Turcia“, a transmis Catalin Bulgariu, director al Aeroportului Iasi. Totodata, cursele charter de pe Aeroportul Iasi, operabile in aceasta vara, sunt spre Antalya, Rodos, Corfu si Heraklion.
   
Se încarcă...

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.