Clujul comemoreaza ingerii pierduti in carnagiul de la Colectiv

Discuție în 'Locale' deschisă de Cudyu, Nov 1, 2015.

 1. Cudyu

  Cudyu Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iul 6, 2015
  Mesaje:
  105
  Like-uri primite:
  10
  Clujul este alaturi de familiile indurate si comemoreaza pe cei ce au plecat spre rai cu inimile deschise in noaptea de 30 octombrie. Peste 150 de persoane au fost prezente in Piata Unirii pe data de 1 noiembrie pentru a se alatura miscarii de doliu national. Sute de flori si lumanari aprinse au presarat calea ingerilor ce au fost chemati la Dumnezeu in acea noapte.

  In fata statuii lui Mihai Corvin s-au adunat intregi buchete de flori, iar lumanarile lumineaza calea celor alesi sa paraseasca acest pamant si sa se alature celor drepti. Organizatorul evenimentului, Florin Badita, a adus cu el si un banner pe care scria foarte clar un mesaj indreptat just catre conducerea clubului si catre conducerea intregii tari: Coruptia omoara oameni.

  2.jpg

  Peste 150 de raniti zac pe paturile de spital acum si 29 de persoane ne-au parasit in noaptea de 30 octombrie, lasand in urma durere si jale. Sute de familii s-au adunat in toata tara si mii de oameni au fost solidari, declarand durere si suspin fata de cei aflati in suferinta si manie si dezgust fata de o conducere dezgratioasa si plina de sangele celor ce au parasit nedrept aceasta lume.

  In Piata Unirii a fost prezent si membrul CNA, Valentin Jucan, cel ce a declarat ca in aceasta perioada de trei zile de doliu national politicienii ar trebui sa ramana acasa, deoarece ei sunt singurii vinovati de acest eveniment, neimpiedicand astfel de organizatii sa aplice regulile.

  Ei sunt cei ce acopera coruptia cu plicuri pline de bani, ei sunt cei ce inchid ochii prin prisma institutiilor de control, ei sunt cei ce primesc spaga si pentru aerul respirat de cetateni si ei sunt cei pe umerii carora ar trebui sa atarne greu astfel de carnagii sociale.

  Speram ca acest eveniment sa nu fie dat uitarii, ca multe altele, si speram ca statul sa faca cele necesare pentru ca acest caz sa nu se repete, mai mult decat atat, speram ca lumea sa nu se mai retraga si sa nu fie delasatoare in cazul in care actiunile nu vor capata proportii nici acum si nimeni nu va inainta spre a modifica ceva.

  1.jpg
   
Se încarcă...

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.