Recomandat Clujul devine capitala Hairstyling-ului romanesc

Discuție în 'Altele' deschisă de Bianca C, Sep 19, 2017.

 1. Bianca C

  Bianca C Cetățean Vechi

  Data înregistrării:
  Aug 30, 2017
  Mesaje:
  23
  Like-uri primite:
  2
  Luna octombrie a rezervat ceva special clujenilor. Este vorba despre cel mai grandios eveniment de hairstyling din Romania, Gala Style your Passion. Organizatia Eduard Dabican Education Team aduce la Cluj unele dintre cele mai mari nume din industria coaforului. Personalitati precum Mazella & Palmer vor veni in Cluj pentru a realiza cel mai mare concurs & live show de hairstyling din Romania.

  Profesionistii iti vor oferi 9 ore de workshop-uri si demonstratii prin care vei descoperi tendintele momentului si vei invata tehnici noi de colorare si hairstyling.

  [​IMG]

  Evenimentul va avea loc pe data de 30 septembrie si 2-3 octombrie. Pe 30 septembrie si 3 octombrie participantii sunt asteptati la cele doua workshop-uri: TRAIN THE TRAINER si FOUNDATION, iar pe data de 2 octombrie va avea loc finala galei. Se vor acorda premii in valoare de peste 5000 de euro.

  Inscriere la concurs.

  Te poti inscrie pana pe data de 17 septembrie, iar tot ce trebuie sa faci este sa trimiti 8 poze Before&After care sa respecte criteriile fiecarei categorii. Categoriile sunt:

  · Tunsoare feminina
  · Tunsoare masculina
  · Coafura de mireasa
  · Coafura Haute Couture

  Premiile acordate vor fi:

  Premiul I va asigura un loc la workshop-ul Mazella&Palmer, premiul II este un loc la workshop-ul simplificarea tunsorii plus un pachet smiley spa in valoare de 475 de euro. Premiul III re

  Pentru mai multe detalii puteti intra pe site-ul www.styleyourpassion.ro

  Incercati sa va inscrieti cat mai devreme si sa nu ratati acest eveniment deosebit!
   
  Cudyu likes this.
Se încarcă...
Topicuri similare
 1. Cudyu
  Răspunsuri:
  0
  Vizualizări:
  459

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.