Clujul jongleaza in mediul online international

Discuție în 'Articole despre Cluj' deschisă de Cudyu, Dec 15, 2015.

?
 1. Da si doresc sa mai merg

 2. Da, dar nu doresc sa mai merg

 3. Nu, dar as dori sa merg

 4. Nu si nici nu doresc sa merg

Poți vedea rezultatele doar după votezi.
 1. Cudyu

  Cudyu Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iul 6, 2015
  Mesaje:
  105
  Like-uri primite:
  10
  Un site de mare renume la nivel national a pus accent pe Cluj ca fiind un oras nemaivazut prin prisma unui obiectiv turistic principal din zona Ardealului, obiectiv turistic ce dateaza din secolul 17. Este vorba de "una dintre cele mai vechi mine de sare din lume", Salina Turda, conform boredpanda.com.

  Un vizitator indraznet ce a ajuns in Transilvania a reusit sa deschida portile Clujului si a facut vazuta lumii intregi minunea "parca dintr-un univers paralel" ce se afla in adancurile de sare ale minei Salina Turda. Ceea ce a descoperit i-a vibrat mult timp in inima si in ochi, asa incat a publicat un articol minunat pe boredpanda.com, in care a detaliat grafic si textual minunea din inima Clujului.

  1.jpg

  Ceea ce domnul vizitator a descris ca fiind un univers paralel ce se aseamana cu un laborator spatial, clujenii au zilnic la dispozitie, printr-o simpla vizita la aceasta salina. Exista deosebit de multe obiective turistice in Romania si multe dintre ele sunt absolut minunate, insa nu exista multe care sa intreaca in maretie acest paradis al luminilor si al formelor excentrice.

  2.jpg

  Acesta a avut grija sa aduca aminte oamenilor ca in cazul unei vizite in Transilvania se pot bucura de o plimbare linistitoare cu barca in cadrul acestui peisaj feeric sau se pot relaxa si pot sa isi revigoreze tonusul in unul din minunatele terenuri de sport ce se regasesc in adancuri. Pot juca aici tenis de masa, fotbal sau basket.

  4.jpg
  Iata ca minunatul oras ardelenesc a reusit din nou sa razbata si sa ajunga in ochii celor de peste mari si tari, aducand cinste si onoare Romaniei. Nicicum nu s-a multumit cu atat batranul Cluj. Nu e singura sa aparitie de peste granite si speram sa nu fie nici ultima. Pana atunci, tot ce putem sa uram Clujului este Bravo, oras frumos! si bravo clujenilor frumosi ce-si fac orasul sa fie unul splendid si demn de toata admiratia noastra si a strainilor.
   
Se încarcă...

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.