Clujul pe primul loc la vânzările de imobile în 2017

Discuție în 'Altele' deschisă de Cudyu, Sep 6, 2017.

 1. Cudyu

  Cudyu Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iul 6, 2015
  Mesaje:
  105
  Like-uri primite:
  10
  Piața de imobiliare din Cluj a luat-o razna în ultima vreme. Se pare că recordurile nu se mai opresc în orașul vestic. În întreaga Românie s-au înscris în 2017 aproximativ 390.000 de vânzări imobile până acum. Clujul a condus detașat în această statistică.

  Clujul în fruntea țării pe piața de imobiliare cu 26.381 de vânzări

  Detronat doar de capitală, Clujul reușește din nou să fie cel mai căutat oraș din provincie, în ceea ce privește oamenii care se stabilesc sau cumpără în această regiune o casă / apartament sau un teren.

  [​IMG]

  Spre exemplu, în afară de Cluj se mai vând extrem de multe imobile în județul Ilfov. Însă cei din Ilfov nu reușesc să se apropie de clujeni, aceștia vânzând în anul 2017 cu aproximativ 5000 de imobile mai puțin.

  Ce județe se află la polul opus?
  Ei bine, la polul opus treaba nu stă atât de roz. Unele județe de abia reușesc să ofere proprietarilor șansa să vândă. Din cauza situației economice și din cauza pieței de muncă precare, județe precum Sălaj, Harghita sau Teleorman de abia reușesc să înregistreze 50 - 60 de vânzări de imobile în 6 luni.

  Iată așadar cât de bine dezvoltat este Clujul și în ceea ce privește piața de imobiliare. Așa cum ne-a demonstrat de-a lungul timpului, Clujul este cu adevărat un oraș în continuă dezvoltare. Și piața chiriilor a doborât un record în acest an în Cluj. Despre acest lucru puteți citi mai multe detalii aici.

  Însă acestea nu sunt singurele recorduri ale Clujului. Iată aici cu ce se mai poate mândri orașul.
   
Se încarcă...
Topicuri similare
 1. Bianca C
  Răspunsuri:
  0
  Vizualizări:
  1,116

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.