Companie din Cluj cumparata de americani. Vezi despre ce este vorba!

Discuție în 'Altele' deschisă de xEduard18, Oct 8, 2018.

 1. xEduard18

  xEduard18 Primar Cluj-Forum.ro

  Data înregistrării:
  Iun 9, 2018
  Mesaje:
  34
  Like-uri primite:
  1
  In urma cu 20 ani, in Cluj a fost infiintata compania de IT “Softvision”. In ziua de astazi, are filiale la Bucuresti, Iasi, Timisoara, Baia Mare dar si in SUA, la Silicon Valley dar si la Las Vegas.

  [​IMG]

  Americanii de la Cognizant au cumparat recent compania de IT cu jumatate de miliard de dolari, mai exact cu 550 de milioane de dolari.


  “Este un pas spectaculos in istoria Softvision, istorie ce a inceput in urma cu 20 de ani in Cluj-Napoca, Romania. Traseul nostrul va continua sa fie abrupt ascendent si in acest rol de varf de lance al Cognizant Digital Business. Succesul nostrum este bazat in totalitate pe expertiza de neegalat a inginerilor nostri de software din Romania, iar acum Cognizant ne va aduce scala globala de care aveam nevoie. Vom continua sa oferim solutii software de ultima generatie pentru marile branduri ale lumii” – declara Laurentiu Russo, fondatorul Softvision.
   
Se încarcă...

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.