Concert de Craciun cu Stefan Banica in Cluj

Discuție în 'Concerte Cluj' deschisă de Bianca C, Nov 16, 2017.

 1. Bianca C

  Bianca C Cetățean Vechi

  Data înregistrării:
  Aug 30, 2017
  Mesaje:
  23
  Like-uri primite:
  2
  Renumitul artist, Stefan Banica va sustine un concert de Craciun in Cluj.

  Datorita atmosferei minunate de anul trecut, artistul a spus ca isi doreste foarte mult sa revina la Cluj. Pe data de 20 decembrie, in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, la ora 19:30 vor rasuna cele mai frumoase colinde. Anul trecut peste 5500 de oameni au simtit sarbatorile alaturi de artist, dar si de invitatii sai: Oana Sârbu, Cabron și Nico.

  Vorbele artistului au fost urmatoarele: Mă bucur tare mult că venim pentru al doilea an consecutiv la Cluj cu show-ul de Crăciun, care anul ăsta împlinește 16 ani de existență, de tradiție neîntreruptă. Anul trecut mi-am dat seama pentru a nu știu câta oară, că publicul clujean știe să se bucure de un spectacol, venind într-un număr impresionant, creând o atmosferă greu de uitat. Anul acesta le oferim un concert de Crăciun în care vom include și cântece noi, de pe cel mai recent album, ce va fi lansat în această toamnă – „Picat din Lună”. Cu invitați speciali și multe surprize, vă aștept pe 20 decembrie la Cluj, la Sala Polivalentă să petrecem împreună o seară de neuitat.”
  [​IMG]

  Aceasta traditie a cantaretului a inceput din 2002. Inca de atunci si pana in prezent artistul a sustinut aproape 60 de concerte de Craciun prin care a adus intr-un mod foarte frumos bucuria de Craciun in sufletele oamenilor.

  Biletele se pot achizitiona online de pe http://bit.ly/bileteStefanBanica,www.bilete.ro,www.webrollevents.com, dar si de la orice magazin Inmedio, Germanos sau Poșta Română, iar pretul lor este cuprins intre 50 si 200 de Ron.

  Veniti si bucurati-va de magia acestei sarbatori alaturi de unul dintre cei mai talentati artisti.
   
Se încarcă...

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.