Concert Jose Carreras in premiera la Cluj (Cluj - Napoca)

Discuție în 'Concerte Cluj' deschisă de Cudyu, Sep 12, 2015.

Concert Jose Carreras in premiera la Cluj
Începe la: Nov 29, 2015 08:00 PM
Se termină la: Nov 29, 2015 10:00 PM
Localizare:
Sala Polivalenta Cluj - Napoca
Strada Uzinei Electrice, Cluj-Napoca
Cluj - Napoca 400375

Au confirmat participarea: 0
Nu poți confirma participarea la acest eveniment aici...

This event has already begun, or has already passed; RSVP has been since closed.
 1. Cudyu

  Cudyu Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iul 6, 2015
  Mesaje:
  105
  Like-uri primite:
  10
  Magnificul tenor Jose Carreras va concerta in premiera la Cluj pe data de 29 noiembrie. Concertul va fi gazduit de Sala Polivalenta. Show-ul va urma sa cuprinda minunate opere de arta din perioada Belle Epoque, dar si bucati de opera, opereta si musicaluri.

  Celebrele piese La Donna e Mobile si Nessun Dorna vor anima atmosfera din Cluj – Napoca, iar spectatorii vor fi atrasi in clasica atmosfera a operei si a muzicalurilor de bun gust. Magnifice scene musicale vor fi interpretate de unul din cei trei tenori, maretul Jose Carreras.

  poza 1..jpg

  Pentru suma de doar 150 de lei veti putea achizitiona un bilet la categoria a 5-a de la magazinele partenere sau din librariile Librarium. Biletele se vor gasi in magazinele DOMO, Germanos, Vodafone, Orange, Carrefour, Cora, Iulius Mall si Flanco, insa vor putea fi achizitionate si online de pe platformele biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, bilete.ro, myticket.ro si eventim.ro.

  Daca nu sunteti multumit de categoria a 5-a, puteti plati 200 de lei pentru a 4-a categorie au 250 de lei pentru a 3-a. De asemenea, pentru suma de 300 de lei puteti prinde un loc la categoria a 2-a sau pentru 350 de lei puteti ocupa un loc la categoria 1. Daca doresti sa te rasfeti intr-adevar si doresti sa profiti de o priveliste minunata asupra salii si asupra scenei de concert, poti opta pentru un bilet VIP, doar ca suma scoasa din buzunar in acest caz va ajunge la 500 de lei.

  Cu siguranta sumele sunt mult mai mult decat deecente pentru a avea ocazia sa asculti live un asemenea idol al muzicii. Cat mai multi clujeni sunt asteptati pe data de 29 noiembrie la Sala Polivalenta, pentru a se bucura de minunata atmosfera si de o voce nemuritoare a muzicii de opera.
  poza 2..jpg
   
Se încarcă...

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.