Concert Sting 57th & 9th Tour (Cluj-Napoca)

Discuție în 'Concerte Cluj' deschisă de LogOn, Aug 15, 2017.

Concert Sting 57th & 9th Tour
Începe la: Oct 17, 2017 08:00 PM
Se termină la: Oct 17, 2017 10:00 PM
Localizare:
Sala Polivalentă din Cluj
Sala Polivalentă Strada Uzinei Electrice, Cluj-Napoca 400375, România
Cluj-Napoca

Au confirmat participarea: 0
Nu poți confirma participarea la acest eveniment aici...

This event has already begun, or has already passed; RSVP has been since closed.
 1. LogOn

  LogOn Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iun 9, 2015
  Mesaje:
  132
  Like-uri primite:
  4
  3lzo_960_360.jpg
  Concertul artistului face parte din turneul de promovare a celui mai recent album de studio: 57th & 9th.

  Cei care nu vor sa rateze intalnirea cu celebrul artist programata pentru toamna acestui an la Cluj-Napoca, au la dispozitie sase categorii de bilete din care sa aleaga, preturile variind in functie de distanta fata de scena: 146 de lei – zona de acces general, care ofera acces in picioare, 226 de lei, 256 de lei, 286 de lei, 346 de lei – zona de golden circle, cu acces in picioare, pentru care se poate achizitiona bilet cu optiunea de early entry, la pretul de 703 lei, si 467 de lei. La acestea se mai adauga si un numar limitat de hot seats disponibile la pretul de 823 de lei. Biletele hot seats ofera acces, pe scaun, pe cele mai bune locuri din sala, precum si un pachet special ce contine: o legitimatie souvenir din partea turneului Sting, un cadou si chiar posibilitatea de a intalni cativa dintre membrii echipei lui Sting. Toate biletele sunt disponibile pe site-ul www.eventim.ro precum si in retele afiliate, respectiv: magazinele Orange, Vodafone, Germanos, librariile Carturesti, Humanitas si Diverta, magazinele Carrefour si benzinariile OMV.

  Concertul care marcheaza prima vizita a artistului la Cluj – Napoca, in Transilvania, este inclus in turneul intitulat 57th & 9th ce promoveaza noul proiect muzical al artistului, un album cu puternice influente rock. Materialul discografic poarta acelasi nume, fiind intitulat astfel dupa intersectia pe care Sting o parcurgea zilnic in drumul sau catre studioul unde inregistra noile piese.

  Turneul a inclus pana in prezent peste 50 de orase din lume, fiind extrem de apreciat de presa muzicala internationala. Mai multe detalii despre programul complet al turneu sunt disponibile pe site-ul: www.sting.com/tour
   
Se încarcă...

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.