Concert tribut Frank Sinatra (Cluj-Napoca)

Discuție în 'Concerte Cluj' deschisă de LogOn, Oct 5, 2015.

Concert tribut Frank Sinatra
Începe la: Dec 8, 2015 08:00 PM
Se termină la: Dec 8, 2015 11:00 PM
Localizare:
Casa de Cultura a Studentilor Cluj-Napoca
Piata Lucian Blaga, nr. 1-3
Cluj-Napoca

Au confirmat participarea: 0
Nu poți confirma participarea la acest eveniment aici...

This event has already begun, or has already passed; RSVP has been since closed.
 1. LogOn

  LogOn Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iun 9, 2015
  Mesaje:
  132
  Like-uri primite:
  4
  Nume enorme din lumea jazz-ului anunta Clujul de prezenta lor pe scena Casei de Cultura a Studentilor in data de 8 decembrie. Evenimentul este unul memorabil, iar biletele s-au vandut inca cu doua luni inaintea lansarii. Concertul este dedicat aniversarii a 100 de ani de la nasterea legendarului Frank Sinatra, cel mai mare muzician jazz si unul dintre cei mai premiati si promovati actori.

  sinatra.jpg
  Cererea pentru bilete este una fulminanta, in pofida faptului ca biletele s-au vandut deja. Asadar, organizatorii au garantat evolutia pe scena a artistilor de doua ori la rand, pentru ca fiecare spectator sa poata intra la unul din concerte. Biletele pentru al doilea concert vor fi puse la dispozitie pentru suma de doar 50 lei.

  Invitatii de onoare ai evenimentului sunt Gabriel Farkas & Band si orchestra clujeana Gaio Big Band. Cu ocazia editiei a doua din Christmas Jazz Day, invitatii ii vor dedica legendarului Frank Sinatra piesele si momentele de glorie din timpul concertelor.

  poza 21.jpg

  Toti clujenii sunt asteptati in data de 8 decembrie la Casa de Cultura a Studentilor pentru a sarbatori un Craciun sub imperiul notelor si a sunetelor de chitara. “Have Yourself A Merry Little Christmas”, “Jingle Bells” si multe alte colinde si piese ce vestesc venirea Mosului se vor lasa interpretate de copii si de parinti veseli si doritori de a arunca primul bulgare de nea. Lasati saxofoanele sa zburde si chemati-va cunoscutii pentru a participa la cel mai frumos concert de iarna din Romania!

   
Se încarcă...

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.