Conferinta "Ele au reusit" (Cluj-Napoca)

Discuție în 'Altele' deschisă de LogOn, Oct 6, 2015.

Conferinta "Ele au reusit"
Începe la: Oct 19, 2015 06:00 PM
Se termină la: Oct 19, 2015 09:00 PM
Localizare:
Centrul de Cultura Urbana Parcul Central Cluj
Strada Cardinal Iuliu Hossu
Cluj-Napoca

Au confirmat participarea: 0
Nu poți confirma participarea la acest eveniment aici...

This event has already begun, or has already passed; RSVP has been since closed.
 1. LogOn

  LogOn Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iun 9, 2015
  Mesaje:
  132
  Like-uri primite:
  4
  Femeile au dorit intotdeauna sa demonstreze ca si ele pot tine stindardul sus, iar acum au ocazia la Cluj-Napoca prin intermediul conferintei “Ele au reusit”. 12 mari speakeri vor sustine in cadrul editiei a treia a acestei conferinte cateva discursuri minunate pe teme de leadership feminin si egalitate de sanse.

  Reprezentantele sexului frumos isi dau intalnire la Cluj-Napoca in data de 19 octombrie, la ora 18:00, la Centrul de Cultura Urbana, in Parcul Central Cluj-Napoca. Inscrierile la eveniment se realizeaza prin email, la adresa contact@elitewomen.org, intrarea fiind gratuita in limita locurilor disponibile.

  61725619.jpg
  Se vor face auzite in fata publicului: Aurelia Cristea, parlamentar si membru al Comisiei pentru Buget, Finante si Banci, din Camera Deputatilor, Genoveva Hossu, owner Ingeno Premium, Laura Opris, managing partner la Communication ON, Aneta Neagomir, owner Galeria de Idei, Loana Comsa, psiholog, Sigina Luca, manager Eventos si multe alte femei antreprenor. Printre acestea se numara si Adelina Chisu, marketing manager EBS Romania, Ramona Mindru, manager & art director la Catwalk, Ellie White, artista, Daniela Maier, architect si vicepresedintele Ordinului Arhitectilor din Romania, filiala Transilvania, Camelia Iusco.

  Evenimentul va fi moderat de Bianca Tudor, ea fiind fondatoarea Elite Business Women, asociatie ce lupta pentru egalitatea femeilor in mediul business si pentru drepturile femeilor.

  Bianca-Tudor-banner-11-680x255.jpg
  Acest eveniment va fi o reala ocazie de a intra in contact cu mediul business si o minunata oportunitate de a participa la un discurs motivational cu mari influente in ceea ce priveste dezvoltarea personala. Profitati de faptul ca intrarea este gratuita si nu ratati un asemenea eveniment!
   
Se încarcă...
Topicuri similare
 1. LogOn
  Răspunsuri:
  0
  Vizualizări:
  952

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.