Cununii la inaltime oficiate de Emil Boc

Discuție în 'Altele' deschisă de LogOn, Iul 19, 2015.

 1. LogOn

  LogOn Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iun 9, 2015
  Mesaje:
  132
  Like-uri primite:
  4
  Sambata, 18 Iulie 2015, primarul Clujului Emil Boc a cununat personal opt cupluri in parcul central din Cluj-Napoca, intr-o forma inedita, fara precedent: la 52 de metri inaltime!

  cununii-la-inaltime-oficiate-de-emil-boc__1437288137_188.24.111.198.jpg
  Cele 8 cupluri s-au urcat impreuna nasii, cativa prieteni apropiati si impreuna cu organizatorii acestui eveniment pe o platforma special amenajata, care i-a ridicat la o inaltime de nu mai putin de 50 de metri, unde s-au si oficiat cununiile civile a fiecarui cuplu in parte. Astfel, orasul Cluj a devenit primul oras care oficiaza cununii la o inaltime de 50 de metri in aer.

  Cei cununati au recunoscut ca au avut emotii cu mult mai mari fata de ce se asteptau, desi au avut si o repetitie inainte de eveniment. Privelistea si adrenalina au facut ca emotiile cununiei sa se amplifice, astfel incat acest moment sa ramana in amintirea fiecaruia care a participat la eveniment.

  Evenimentul „Nuntă în cer” a avut loc cu ocazia statutului pe care orasul Cluj-Napoca l-a obtinut in 2015, statut de Capitală Europeană a Tineretului. Duminică, 19 iulie 2015, pe aceeaşi platformă, clujenii îşi pot savura cafeaua la „Dinner in the sky”.

   

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.