Dalai Lama viziteaza Romania

Discuție în 'Educație' deschisă de Cudyu, Sep 22, 2015.

?
 1. Da, desigur

 2. Nu stiu

 3. Nu, in niciun caz

Poți vedea rezultatele doar după votezi.
 1. Cudyu

  Cudyu Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iul 6, 2015
  Mesaje:
  105
  Like-uri primite:
  10
  Transylvania College nu se opreste nicicum din a uimi Romania cu initiativele sale spectaculoase. Pe langa faptul ca in cadrul acestei scoli particulare ruleaza singurul curs de mindfulness din tara, fondatoarea scolii, Simona Baciu, doreste sa ajunga apogeul in ceea ce priveste mindfulness-ul si a lansat o invitatie celui mai mare lider spiritual al lumii, Dalai Lama, de a onora Romania cu vizita sa in cadrul unei conventii pe aceasta tematica.

  Simona a declarat ca raspunsul liderului spiritual al Tibetului a fost afirmativ, iar acum, Camera de Comert Romano – Americana impreuna cu Universitatea Babes Bolyai doresc sa lanseze o invitatie oficiala catre Dalai Lama, in speranta ca vizita acestuia va onora tara in anul viitor.

  Dalai_Lama.jpg

  Dalai Lama a vizitat pana acum Ungaria si Bulgaria, insa nu a poposit niciodata in Romania. Motivul pentru care vizita lui este un omagiu este mai mult decat evident. Transylvania College ofera oportunitatea de a practica mindfulness-ul celor peste 600 de elevi actuali, iar Dalai Lama este un promoter in sine a acestui curent, prin care elevii invata sa gandeasca pozitiv, sa fie pacifisti si sa empatizeze cu cei din jurul lor. Tocmai de aceea Dalai Lama pare sa afiseze o atitudine de compasiune fata de program si doreste sa ajunga in Romania.

  Tot ce putem face noi este sa sustinem aceste initiative si sa speram la un raspuns afirmativ din partea lui Dalai Lama care sa se materializeze cat mai curand. Vizita lui in Romania ar fi o sansa unica in viata pentru elevii inscrisi la scoala Transylvania College si nu numai. Fiecare dintre noi am avea cu siguranta de invatat ceva din orice prelegere sustinuta de o asemenea personalitate internationala.
   

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.