[Dec 7, 2015] Expozitia de corpuri umane „OUR BODY: Universul Interior” (Cluj-Napoca)

Discuție în 'Expozitii Cluj' deschisă de LogOn, Iul 11, 2015.

Expozitia de corpuri umane „OUR BODY: Universul Interior”
Începe la: Dec 7, 2015 10:00 AM
Se termină la: Dec 7, 2015 10:00 PM
Localizare:
Iulius Mall
str. Alexandru Vaida-Voevod, nr. 53B, 400592
Cluj-Napoca

Au confirmat participarea: 0
Nu poți confirma participarea la acest eveniment aici...

This event has already begun, or has already passed; RSVP has been since closed.
 1. LogOn

  LogOn Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iun 9, 2015
  Mesaje:
  132
  Like-uri primite:
  4
  Update: Aceasta expozitie si-a prelungit programul la Cluj-Napoca pana in data de 29 decembrie inclusiv!

  Daca tu nu ai grija de corpul tau, nu te astepta sa aiba altcineva grija de el! Esti ceea ce bei, ceea ce mananci si ceea ce respiri! Si nimic nu demonstreaza asta mai bine decat expozitia „OUR BODY: Universul Interior”, care a traversat peste 30 de tari, a fost vizitata de mai bine de 50 de milioane de oameni si a avut un succes extraordinar in toata lumea. In periada 17 iulie - 31 octombrie 2015, aceasta expozitie isi deschide portile la Cluj-Napoca, in Iulius Mall, intr-un spatiu expozitional special amenajat, in fiecare zi intre orele 10:00 si 22:00.

  expozitia-de-corpuri-umane-our-body-universul-interior-cluj-napoca.jpg

  Expozitia „OUR BODY: Universul Interior” isi propune sa educe vizitatorii, sa-i faca sa inteleaga ca modul de viata pe care-l ducem este cel mai important si ca acesta se reflecte perfect in problemele noastre de sanatate care pot aparea. Bineinteles, isi doreste ca acestia sa previna un stil de viata precar si sa aiba grija la ce si cum consuma zilnic, iar astfel sa previna orice probleme de sanatate ar putea surveni in urma stilului de viata dus.

  Si cum poate face asta mai bine, decat cu ajutorul a peste 200 de corpuri reale espuse? Printr-un proces de impregnare polimerica, aceste exponate sunt conservate la nivel microscopic, permitand vizitatorilor sa vada interiorul corpului uman. Explorarea universului interior este o maniera inedita, dar de asemenea educativa, prin care vizitatorii acestei expozitii pot vedea modul in care functioneaza corpul uman, dar si felul in care maladiile si obiceiurile nesanatoase pot afecta corpul si pot interactiona, solicitand functiile acestuia.

  Expozitia „OUR BODY: Universul Interior” este o ocazie unica a parintilor de a-i educa pe cei mici, de a le explica si a le arata foarte practic ce se poate intampla daca acestia nu au grija de ei, aratandu-le tesuturi sanatoase in comparatie cu tesuturi expuse la diferite obiceiuri care agraveaza sanatatea. Bineinteles, nu numai cei mici pot invata dintr-o astfel de experienta, ci toti dintre noi. Cu totii putem sa realizam cat de mult rau ne pot face fumatul, alcoolul, consumul in exces de anumite lucruri s.a.m.d.

  Biletele se pot achizitiona de la intrarea in expozitie, copii sub 7 ani avand acces gratuit la aceasta.

  Adulti: Luni - Vineri: 45 lei ; Weekend: 54 lei
  Pensionari: Luni - Vineri: 35 lei ; Weekend: 45 lei
  Copii 7-18 ani: Luni - Vineri: 28 lei ; Weekend: 34 lei
  Grupuri de peste 10 persoane: 26 lei / persoana
  1 adult + 2 copii: Luni - Vineri: 76 lei / grup; Weekend: 90 lei / grup
  2 adulti + 1 copil: Luni - Vineri: 99 lei / grup; Weekend: 108 lei / grup
  2 adulti + 2 copii: Luni - Vineri: 108 lei / grup; Weekend: 120 lei / grup
   
  Editat ultima dată: Nov 24, 2015
Se încarcă...

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.