Dezvoltare continua in Cluj. Vezi despre ce este vorba!

Discuție în 'Administratie' deschisă de xEduard18, Oct 7, 2018.

 1. xEduard18

  xEduard18 Primar Cluj-Forum.ro

  Data înregistrării:
  Iun 9, 2018
  Mesaje:
  34
  Like-uri primite:
  1
  Clujul se afla in topul dezvoltarii imobiliare, zeci de santiere rezidentiale impanzesc orasul si imprejurimile.

  [​IMG]

  Peste 4.400 de locuinte urmeaza sa fie finalizate in Cluj, la Piata Mihai Viteazu spre Marasti, zona Iulius Mall, strada Constantin Brancusi din Gheorgheni, zona Campului si Edgar Quinet din Manastur, cartierul Buna Ziua, zona industrial Iris si prelungirea Valea Chintaului, Bornhanci sau comunele Floresti si Baciu. Pana la finalul anului 2018, vom avea noi locuinte.


  Clujul nu se va opri aici, este intr-o continua dezvoltare rezidentiala.


  Cele mai cautate zone pentru achizitia de terenuri:


  Iris – 12%

  Bornhanci – 7%

  Faget – 6%

  Floresti – 6%

  Buna Ziua – 4%


  Preturile variaza in functie de cartier, acestea depasind 1.000 de euro/mp. Mai jos, aveti preturile de vanzare in cartierele cu cel mai mare interes pentru dezvoltatorii imobiliari:


  Faget – 1.511 euro/mp

  Buna Ziua – 1.470 euro/mp

  Iris – 1.312 euro/mp

  Bornhanci – 1.307 euro/mp

  Floresti – 888 euro/mp


  Aceste cartiere au fost alese dupa anumite criterii. De exemplu, Buna Ziua este usor accesibil, iar strada principal o sa fie reabilitata, urmand sa se largeasca cu 16 m si va avea trei benzi de circulatie, pista de biciclete si trotuare. Bornhanci, va fi un cartier de locuinte destinat tinerilor. De cand au disparut fabricile clujene, Irisul, se transforma incet, incet din zona industrial in cartier rezidential, cu preturi accesibile. Florestiul va ramane destinatia tinerelor familii, in special a celor care achizitioneaza locuinta prin programul “Prima Casa”.


  Clujul s-a dezvoltat foarte mult in prima jumatate a acestui an. Un numar de 3.461 de locuinte au fost finalizate dintre care 2.112 in mediul urban, arata datele Directiei Judetene de Statistica. Pretul mediu cerut in Cluj-Napoca a ajuns la 1.525 de euro/mp util.
   

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.