Distreaza-te in mod productiv in Cluj!

Discuție în 'Relaxare' deschisă de Cudyu, Iul 8, 2015.

?
 1. Da, desigur

 2. Nu stiu daca m-as descurca

 3. Cu siguranta nu

Poți vedea rezultatele doar după votezi.
 1. Cudyu

  Cudyu Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iul 6, 2015
  Mesaje:
  105
  Like-uri primite:
  10
  Cine a zis ca Clujul este orasul tuturor posibilitătilor a zis bine, iar daca nu a zis nimeni, o zic eu acum! Este adevarat dintr-un simplu motiv: Clujul ofera atat distractie, cat si posibilitati profesionale, iar acum, pentru placerea clujenilor ce nu se pot desparti de niciuna din cele doua, iata ca le si combina. Clujul s-a gandit sa ofere distractie in mod productiv, sa combine profesia cu amuzamentul si sa creeze un mediu propice pentru orice aventuros de a se dezvolta atat in ceea ce priveste cariera, cat si in ceea ce priveste modul in care isi petrece timpul liber.

  5MS este o franciza nationala, pornita in Cluj de un adevarat admirator al clipelor de divertisment professional, care presupune participarea la sesiuni de 5 minute de public speacking. Acum, cu siguranta, va veti intreba toti cu ce ajuta acest lucru clujenii? Este simplu! Te distrezi vorbind despre ceea ce iti place, acumulezi experienta in aria oratoriei, arie in care poate iti doresti sa si profesezi, cunosti oameni noi si deschisi la orice inseamna distractie si in acelasi timp faci ceva productiv, cultivandu-ti un dar innascut: darul de a vorbi. Acest dar poate deveni un talent si in ultima instanta poate aduce si venituri materiale, iar exemplul in acest caz ar trebui sa fie tocmai fondatorul acestei retele 5MS.

  poza 1.png

  Cu totii avem o poveste de spus, iar 5MS ne asigura ca povestea noastra ajunge exact la oamenii potriviti, ajutandu-i pe acestia sa-si spuna si ei povestea, distrandu-ne pe noi si facand din aceasta situatie un perfect exemplu de petrecere a timpului liber in mod productiv. Ceea ce este insa cu adevarat interesant, este faptul ca din acest timp liber poate reiesi o cariera de un fulminant succes. Intrebarea de baraj care intervine acum este: cati dintre noi nu si-ar dori sa profeseze platiti activitati care le intreprind in timpul liber? Cred ca raspunsul este unul mai mult decat evident si cunoscut de toti.
  Iata o modalitate de a-ti petrece timpul liber ce iti este oferita de orasul tau preferat. Nu mai astepta, profita si tu!
   
 2. LogOn

  LogOn Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iun 9, 2015
  Mesaje:
  132
  Like-uri primite:
  4
  Cand se va intampla asta?
   
 3. Cudyu

  Cudyu Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iul 6, 2015
  Mesaje:
  105
  Like-uri primite:
  10
  Oricine se poate inscrie oricand. Exista diverse concursuri organizate de 5MS (cel mai recent fiind organizat luna trecuta pe 25) , insa activitatile (sesiunile de public speaking) se desfasoara mereu, pe diverse teme.
  5MS are si blog pe care se posteaza diverse articole cu privire la temele abordate si review-uri cu privire la sedinde si la cum s-au descurcat participantii.
   

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.