Doi laureați ai premiului Nobel invitați la Cluj

Discuție în 'Altele' deschisă de LogOn, Iun 20, 2015.

 1. LogOn

  LogOn Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iun 9, 2015
  Mesaje:
  132
  Like-uri primite:
  4
  Doi laureați ai premiului Nobel, Sir Richard Timothy "Tim" Hunt și profesorul Harald zur Hausen, ambii laureași ai acestui prestigios premiu pentru psihologie și medicină, sunt invitați la Cluj, la un eveniment extraordinar care va avea loc în cadrul Universitătii Babeș-Bolyai. Este vorba mai exact de Conferința Internațională “Biologia Moleculară – Aspecte curente și perspective“, care va avea loc în luna noiembrie 2015.

  Doi-laureați-ai-premiului-Nobel-invitați-la-Cluj.jpg

  Inițiativa de a-i invita pe cei doi laureați la Nobel le aparține masteranzilor facultății de biologie din cadrul acestei universități, Octavia Roman și Adorjan Cristea. Ei sunt cei care au avut ideea de a transforma un eveniment local într-o adevărată întâlnire a savanților din acest domeniu.

  Cel mai important lucru este că acest eveniment poate fi doar un precedent și poate atrage foarte repede o serie de evenimente viitoare de acest gen, pe viitor. Chiar decanul Facultății de Biologie și Geologie Cluj a declarat faptul că speră ca acest gen de eveniment să se transforme într-o obișnuință:
  Mai mult decît atât, evenimentul la care vor participa doi laureați ai premiului Nobel va aduce o imagine benefică Universității Babeș-Bolyai și inclusiv orașului Cluj-Napoca.
   
  Editat ultima dată: Iun 29, 2015

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.