ELECTRIC CASTLE: Toate abonamentele la ediția 2015 s-au vândut!

Discuție în 'Altele' deschisă de LogOn, Iun 13, 2015.

 1. LogOn

  LogOn Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iun 9, 2015
  Mesaje:
  132
  Like-uri primite:
  4
  ELECTRIC CASTLE este cel mai mare festival de muzică din România și este primul festival românesc care a dus muzica dance electronică si concertul live pe domeniul unui castel, langa Cluj-Napoca. După primele două ediții care au avut un succes neașteptat, ELECTRIC CASTLE 2015 ridică ștacheta și mai sus, cu 6 scene și peste 150 de artiști.

  ELECTRIC-CASTLE-Toate-abonamentele-la-ediția-2015-s-au-vândut-m.jpg
  La prima ediție, festivalul a fost nominalizat pentru cel mai bun festival mediu la Festival Awards, printre festivaluri cum ar fi Melt!, Balaton Sound și I Love Techno or Volt. La cea de-a doua ediție, în 2014 , ELECTRIC CASTLE a fost nominalizat din nou la acest premiu, doar că de data asta l-a și câștigat!

  Având loc pe domeniul castelului Bánffy (Castelul Bánffy de la Bonțida), festivalul vrea să fie mai mult decât un concert și încearcă să ofere o experiență completă participanților, prin crearea unui mix între: locația unică, plină de frumusețe și istorie, activități zilnice urbane (cum ar fi sporturi extreme , ateliere de productie audio-video), precum și o mare varietate de muzica electronică.


  La această ediție, din 2015, și-au rezervat deja un loc în cadrul festivalului nu mai puțin de 20,000 de oameni, biletele fiind deja SOLD OUT. Începând cu data de 16 mai, administrația ELECTRIC CASTLE a pus la vânzare doar bilete pentru o zi de festival, în limita a 3,000 de participanți în plus.

  De asemenea, Festivalul ELECTRIC CASTLE va crește din nou și își va depăși încă o dată propriile recorduri în 2015, cu 6 scene și peste 220 de artiști participanți în cele 4 zile de eveniment. Astfel, se așteaptă ca și audiența să treacă peste 79,000 de persoane la această ediție.

  Prețul unui bilet pentru o zi este de 149 de lei, iar cel pentru un abonament de camping este de 59 de lei pentru toate zilele de festival. Biletele pot fi cumpărate în continuare folosind aceeași rețea de distribuție: site‑ul electriccastle.ro, mobile app‑ul Electric Castle (iOS& Android), eventim.ro, rețeaua Eventim (Domo, Germanos, Orange, Vodafone, Cărturești) și locațiile partenere Electric Castle. Mai multe detalii pe http://electriccastle.ro/tickets

  Artiști care vor participa la eveniment:
  The Prodigy, Fatboy Slim, Rudimental, The Parov Stelar Band, The Cat Empire,NouvelleVague, Siriusmodeselektor, The Subways, RoniSizeReprazent, High Contrast, AsianDub Foundation, DubPistols, DubPhizix&Strategy, Blomqvist Live, DC Breaks, Cosmin TRG, Subcarpați, Șuie Paparude, Soom T & JSTAR, Evil Nine, Vadim &Yarah Bravo, Vakula, Radikal Guru, Eliphino, Benny Page, B.Traits, XXXY, Synkro, Bambounou, FrenchFries, MadProfessor&BrotherCulture, PrinceFatty&Horseman, Bush Chemists& King General, IrationSteppas, DRUGS, Pixelord, Pop Killers, Shiver și The Model + mulți alții.
   
  Editat ultima dată: Iun 29, 2015
Se încarcă...
Topicuri similare
 1. LogOn
  Răspunsuri:
  0
  Vizualizări:
  893

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.