Enigma - Gradina de vara a indragostitilor clujeni

Discuție în 'Relaxare' deschisă de Cudyu, Ian 2, 2016.

?
 1. Imi place

 2. Nu stiu

 3. Nu-mi place

Poți vedea rezultatele doar după votezi.
 1. Cudyu

  Cudyu Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iul 6, 2015
  Mesaje:
  105
  Like-uri primite:
  10
  Studentii din Cluj se mai si indragostesc din cand in cand, asa ca toti tinerii. Stiati? Si atunci cand se indragostesc si iubirea e mai mare, ar iesi la o plimbare cu ale lor domnisoare. Ghici unde ies acesti studenti atunci cand e vorba de intalniri in cuplu?

  Cafeneaua Enigma este una dintre cele mai frecventate cafenele din Cluj in ceea ce priveste cuplurile de studenti. Aici se pot relaxa, pot discuta linistiti la o cafea si se pot bucura in liniste de minunata gradina de vara a indragostitilor. Enigma o gasesti pe Iuliu Maniu, la numarul 12, iar daca vrei sa stii ca ai un loc sigur si te poti bucura de o seara linistita cu iubita ta, poti suna pentru o rezervare la numarul lor de telefon pe care il gasesti aici.

  Cam asta te asteapta atunci cand ii pasesti pragul.
  enigma-1.jpg
  2015-enigma17.jpg
  Iar daca asta nu ti se pare interesant, Enigma Cafe are pentru tine o minunata gradina in care tu sa-ti savurezi licoarea dragostei impreuna cu sufletul pereche. Trebuie neaparat sa profiti de acest lucru si trebuie sa vizitezi una dintre cele mai frumoase cafenele.

  Daca nu ai fost in Enigma Cafe cat ai fost student, nu ai fost indragostit, iar daca nu ai fost indragostit, nu a stiut ce inseamna viata. Dar... niciodata nu-i tarziu. Enigma Cafe te asteapta aici oricand. Ea nu se muta, tot pe batranul Iuliu Maniu ramane.

  Ar fi interesant sa treci pe la ei sa vezi ce fac. Sigur o sa deslusesti enigma vietii tale in interiorul acestei cafenele din Cluj. Aici totu-i enigmatic!
   

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.