Expozitia "Let's Gogh!" (Cluj-Napoca)

Discuție în 'Expozitii Cluj' deschisă de LogOn, Sep 17, 2015.

Expozitia "Let's Gogh!"
Începe la: Oct 22, 2015 06:00 PM
Se termină la: Oct 22, 2015 10:00 PM
Localizare:
Muzeul de Arta Cluj-Napoca
Piata Unirii, nr. 30
Cluj-Napoca

Au confirmat participarea: 0
Nu poți confirma participarea la acest eveniment aici...

This event has already begun, or has already passed; RSVP has been since closed.
 1. LogOn

  LogOn Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iun 9, 2015
  Mesaje:
  132
  Like-uri primite:
  4
  Astazi incepe minunata expozitie de arta in cinstea celor 125 de ani de la moartea maestrului Vincent Van Gogh (1853 - 1890). Muzeul de Arta Cluj-Napoca, in colaborare cu Scoala Gimnaziala “Elf” din Cluj-Napoca, isi deschid portile in perioada 17 – 27 septembrie si gazduiesc minunata expozitie de pictura, desen si colaj intitulata “Let’s Gogh!”

  Expozitia prezinta lucrari realizate de un grup de 24 de elevi ai Scolii Gimnaziale “Elf” din Cluj – Napoca, sub atenta indrumare a profesoarelor Marinela Scripcariu si Ludmila Fratescu. Expozitia ofera si o lectie cu privire la istoria artei, care are ca principal scop promovarea operei si gandirii creative a unuia dintre cei mai mari pictori ai istoriei artelor plastice moderne.

  3.jpg
  Vernisajul expozitiei are loc astazi, ora 18:00, la sediul Muzeului de Arta Cluj – Napoca, din Piata Unirii, nr. 30. Wouter Reijers, consul onorific al Olandei, va fi cel ce ne va onora cu prezenta sa la aceasta magnifica gala de prezentare, iar alaturi de el se vor afla Alexandra Sarbu si profesorul Ioan Ginsca, curatorul acestei expozitii.

  Minunata oportunitate este binevenita pentru toti clujenii, amatori sau nu de arta, deoarece picturile vor crea o adevarata atmosfera de basm si toti vizitatorii vor fi coplesiti de frumusetea lor, cu siguranta. Acesta este genul de eveniment unde prezenta trebuie bifata in mod obligatoriu. Va asteptam sa ne fiti alaturi in sustinerea acestor cauze!

  poza 1 ..jpg
   
Se încarcă...

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.