Festival de blues la Cluj

Discuție în 'Altele' deschisă de Bianca C, Nov 1, 2017.

 1. Bianca C

  Bianca C Cetățean Vechi

  Data înregistrării:
  Aug 30, 2017
  Mesaje:
  23
  Like-uri primite:
  2
  In acest weekend, Clujul va gazdui a patra editie a Festivalului Cluj Blues Fest.

  Pe data de 3-4 noiembrie, clujenii sunt astepti la concerte, sesiuni de improvizatii si lansarea unei carti de catre artistii invitati.

  Pe 3 noiembrie, vineri, iubitorii de carti vor fi invitati la o lansare de carte a artistului AG Weinberger de la ora 11.00 în cafeneaua Insomnia, din Cluj.

  Pe 4 noiembrie, sambata, 10 dintre fanii lui Alexandru Andrieş vor participa la brunch pe ritm de blues alaturi de jurnalisti.

  Organizatorii au afirmat ca: „Fanii care vor participa la întâlnirea cu Alexandru Andrieş vor fi aleşi în urma unui concurs organizat pe pagina de Facebook a festivalului. Doritorii vor fi invitaţi să scrie ce l-ar întreba pe Andrieş dacă s-ar întâlni cu el, urmând să fie răsplătite cu un loc la Blues Brunch cele mai creative, interesante sau simpatice răspunsuri“.

  Dupa concerte, se vor desfasura sesiunile de improvizatii pe care artistii de la Cluj Blues Fest la vor sustine in Karolina Pub&Terrace de pe strada Constantin Daicoviciu numărul 9.

  Artistii Marcian Petrescu & Trenul de noapte, AG Weinberger, Soul Serenade şi Alexandru Andrieş vor tine concertele din festival pe scena mare a Casei de Cultură a Studenţilor.

  Un bilet pentru o zi conta 50 de lei, iar abonamentul pentru doua zile este de 80 de lei.

  Aceste bilete se pot lua de pe site-ul www.ambilet.ro.

  Multumiri Primăriei şi Consiliului Local Cluj-Napoca pentru sprijinul acordat.

  Nu ratati acest eveniment pentru ca veti putea afla o multime de lucruri noi si cunostinte si va veti putea distra de minune !

   

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.