Recomandat Festival de muzica clasica la Cluj

Discuție în 'Festivaluri Cluj' deschisă de Bianca C, Oct 12, 2017.

 1. Bianca C

  Bianca C Cetățean Vechi

  Data înregistrării:
  Aug 30, 2017
  Mesaje:
  23
  Like-uri primite:
  2
  In timpul Festivalului 'Toamna Muzicală Clujeană' va avea loc concertul, intitulat 'Charlie Upstairs' . Festivalul ajunge la a 51-a editie anul acesta si este de asemenea un eveniment ce va incanta iubitorii de muzica usoara. Concertul 'Charlie Upstairs' va avea loc in a doua zi duminică 15 octombrie, de la ora 19,00, în Piața Muzeului, nr. 3 din Cluj-Napoca, iar intrarea la eveniment va fi liberă.

  Muzicienii ascultati pe scena Colegiului Academic vor fi adusi de catre Filarmonica Transilvania la acest festival care da clujenilor o oportunitate de a-i asculta intr-o atmosfera linistita si placuta.

  Se vor prezenta lucrari cunoscute precum: Summertime, Broken vow, Like a prayer, The girl from Ipanema, My way, Money, money, money, New York New York și Fly me to the moon.
  [​IMG]
  Un alt eveniment desfasurat la festival va fi proiectia filmului Nosferatu. Acest film va avea si un acompaniament live format din Ion-Bogdan Ștefănescu (flaut), Doru Roman (percuție) și Sorin Petrescu (pian) care va interpreta coloana sonora compusa de Violeta Dinescu.

  Nu pierdeti acest moment in care puteti asculta cea mai buna muzica jazz!
   
  Last edited by a moderator: Oct 13, 2017
Se încarcă...

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.