Festivitatea de absolvire UMF promoția 2015 se va ține pe Cluj Arena

Discuție în 'Altele' deschisă de LogOn, Iun 14, 2015.

 1. LogOn

  LogOn Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iun 9, 2015
  Mesaje:
  132
  Like-uri primite:
  4
  Stadionul Cluj-Arena va găzdui și în acest an festivitatea de absolvire de la Universitatea de Medicină și Farmacie Iuliu Hațeganu. Anul trecut, rudele, prietenii și ceilalți invitați ai celor care au absolvit, au ocupat mai mult de o treime din tribunele renumitului stadion.

  Festivitatea-de-absolvire-UMF-promoția-2015-se-va-ține-pe-Cluj-Arena-m.jpg

  Au așteptat această zi cu nerăbdare timp de șase ani, e un eveniment unic în viața absolvenților! Peste 1,000 de studenți UMF Cluj vor participa în data de 4 iulie 2015 la ceremonia de absolvire a acestei facultăți, pe stadionul Cluj-Arena. Festivitatea de absolvire va începe ca de obicei cu intonarea imnului universității și cuvântul rectorului UMF Cluj. Mai apoi, fiecare dintre decani îi va felicita pe absolvenți și le va ura succes în viață, să aibă grijă de oameni, dar să-și facă timp și pentru ei, ca să trăiască și săși sărbătorească reușitele.

  Se așteaptă ca și în acest an, pe lângă absolvenții universității, să participe din nou mii de oameni susținători ai lor, rude, prieteni și fel și fel de cunoștiințe.
   
  Editat ultima dată: Iun 29, 2015

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.