FIBA Eurobasket (Sala Polivalentă din Cluj)

Discuție în 'Evenimente Sportive Cluj' deschisă de LogOn, Aug 15, 2017.

FIBA Eurobasket
Începe la: Aug 31, 2017 04:00 PM
Se termină la: Sep 10, 2017 04:00 PM
Localizare:
Sala Polivalentă din Cluj
Strada Uzinei Electrice, Cluj-Napoca 400375


Au confirmat participarea: 0
Nu poți confirma participarea la acest eveniment aici...

This event has already begun, or has already passed; RSVP has been since closed.
 1. LogOn

  LogOn Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iun 9, 2015
  Mesaje:
  132
  Like-uri primite:
  4
  553m_960_360.jpg
  Campionatul European de baschet masculin Eurobasket din 2017, din care o grupă va fi găzduită de Cluj este cel mai important eveniment care are loc România după 1989, crede preşedintele Federaţiei Române de Baschet (FRB), Horia Păun.

  FIBA (Federaţia Internaţională de Baaschet) a inaugurat în 2015 sistemul organizării turneului final european în mai multe ţări, iar la ediţia din 2017 România se numără printre cele patru state care vor găzdui câte o grupă a întrecerii.

  FRB a anunţat vineri un parteneriat cu Banca Transilvania, în valoare de un million de euro, iar în această lună oficiali ai FIBA şi ai celorlalte ţări organizatoatre au avut o întâlnire de lucru la Cluj pentru buna desfăşurare a turneului European. În urmă cu trei zile a fost lansat logo-ul oficial al Eurobasket 2017.

  “De acum înainte putem să vorbim mai mult despre acest turneu final, important pentru baschetul autohton, pentru Cluj-Napoca, dar mai ales pentru România. Este o întrecere de anvergură, poate cea mai importantă competiţie organizată în România după decembrie 1989. Şi când spun asta subliniez doar câteva dintre datele ediţiei trecute, EuroBasket 2015 adunând 720.000 de spectatori în cele patru ţări, dar şi un impact major în întreaga lume, întrecerea fiind transmisă in direct de 165 de televiziuni. Noi suntem pregătiţi, suntem coştienţi că mai avem mult de muncă, dar sunt convins că ne vom ridica la înălţime din punct de vedere organizatoric, dar şi în plan sportiv, pentru că ne dorim sa obţinem o performanţă notabilă”, a declarat Horia Păun. “EuroBasket 2017 este al doilea eveniment sportiv ca importanta pentru continentul nostru, dupa fotbal”, a punctat oficialul FRB.

  Eurobasket 2017 masculin se va desfăşura între 31 august – 17 septembrie, cele patru grupe urmând să fie găzduite de România – la Sala Polivalentă din Cluj, Israel, Finlanda şi Turcia, iar cea din urmă va găzdui şi turneul final.

  Mai multe detalii aici: http://www.fiba.com/ro/eurobasket/2017
  Bilete se pot achizitiona de pe Eventim: http://www.eventim.ro/ro/bilete/eurobasket-2017-cluj-napoca-sala-polivalenta-443009/event.html
   

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.