Filmele de Cannes ajung la Cluj

Discuție în 'Cinematograf' deschisă de Bianca C, Oct 7, 2017.

 1. Bianca C

  Bianca C Cetățean Vechi

  Data înregistrării:
  Aug 30, 2017
  Mesaje:
  23
  Like-uri primite:
  2
  In perioada de 13-15 octombrie 2017 se desfasoara la Cluj un festival de film ce va prezenta o parte din filmele derulate la Cannes.

  Biletele se pot achizitiona de la Cinema Victoria. Pretul acestora este de 15 lei, iar pentru un abonament de acces la trei proiectii ,pretul este de 39 de lei.
  [​IMG]
  In ziua de 13 octombrie va fi prezentat filmul „4 luni, 3 săptămâni, 2 zile" care este singurul film romanesc premiat cu Palme d'Or în 2007. Proiectia va fi adusa in fata publicului de un critic de filme, Doru Pop. De asemenea, publicul din Cluj va avea ocazia sa-l cunoasca si sa vorbeasca cu un renumit regizor maghiar pe nume Béla Tarr la finalul filmului „The Turin Horse".

  In a doua editie vor fi prezentate proiectiile „A Gentle Creature" de Sergei Loznitsa și „Jupiter's Moon" de Kornél Mundruczó. Va fi prezentat si filmul„120 Battements par minute" care este castigatorul Grand Prix-ului de anul acesta.

  Nu ratati aceasta ocazie!
   

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.